Salut .. eu sunt Flo .. iar acesta este Loganu' meu ..
Este un Ambition full option din anul 2004 cu 85 CP (azi cre'ca mai sunt vreo 60 maxim 65 cai frumosi .. restu' au fugit spre mama lor .. la Mioveni)
-geamuri electrice 4 bucati
-abs
-ac
-cd player stock (Red Star)
-airbag-uri
-servo
-jante aliaj
bla bla .. le stiti ..
La modificat n-am demarat .. mi-a placut s-o tin simpla si casual .. dar usor usor .. vazand aici .. cateva chestii .. parca .. incep sa am o schimbare de inima .. si voi face in scurt timp niste modificari ..
Ce-am luat la ea au fost
-Cauciuce de iarna Vredestien (care acum normal sunt tocite)
-Presuri
-Huse
-2 lampi cu semnalizare pe fond alb
-Sony Xplod GTX25
A trecut prin 4 maini .. o dom'soara .. un cumnat .. un prieten de-al lui .. tata .. si acum eu .. a 5-a mana .. a 5-a viteza ..
De partea interna m-am tinut mai bine .. am schimbat urmatoarele
-Bielete
-Kit Ambreiaj
-Amortizoare
-Pivoti
-Cureaua de distributie
-Placute de frana
-Termostat
-Chiulasa
-Filtru aer
-Ulei
si altele care acum mi-e lene sa le mai scriu ..
Eu am luat de la tata cand avea 120.000 KM .. cam pe vremea asta acum un an .. iar acum CB arata 144.708 .. sa nu va speriati de varsta masinii .. Doamna Rubi tine bine la sosea .. i-am dat carbuni pe Bucuresti-Giurgiu si-am atins 158 Km/h .. n-o sa neg .. cam scartaia din toate balamalele .. dar asta o face sa fie speciala .. sa aiba suflet .. ca nu-i perfecta .. ca totusi .. se poate strica .. ceva acolo .. ca omu'
Cheers !
Este un Ambition full option din anul 2004 cu 85 CP (azi cre'ca mai sunt vreo 60 maxim 65 cai frumosi .. restu' au fugit spre mama lor .. la Mioveni)
-geamuri electrice 4 bucati
-abs
-ac
-cd player stock (Red Star)
-airbag-uri
-servo
-jante aliaj
bla bla .. le stiti ..
La modificat n-am demarat .. mi-a placut s-o tin simpla si casual .. dar usor usor .. vazand aici .. cateva chestii .. parca .. incep sa am o schimbare de inima .. si voi face in scurt timp niste modificari ..
Ce-am luat la ea au fost
-Cauciuce de iarna Vredestien (care acum normal sunt tocite)
-Presuri
-Huse
-2 lampi cu semnalizare pe fond alb
-Sony Xplod GTX25
A trecut prin 4 maini .. o dom'soara .. un cumnat .. un prieten de-al lui .. tata .. si acum eu .. a 5-a mana .. a 5-a viteza ..
De partea interna m-am tinut mai bine .. am schimbat urmatoarele
-Bielete
-Kit Ambreiaj
-Amortizoare
-Pivoti
-Cureaua de distributie
-Placute de frana
-Termostat
-Chiulasa
-Filtru aer
-Ulei
si altele care acum mi-e lene sa le mai scriu ..
Eu am luat de la tata cand avea 120.000 KM .. cam pe vremea asta acum un an .. iar acum CB arata 144.708 .. sa nu va speriati de varsta masinii .. Doamna Rubi tine bine la sosea .. i-am dat carbuni pe Bucuresti-Giurgiu si-am atins 158 Km/h .. n-o sa neg .. cam scartaia din toate balamalele .. dar asta o face sa fie speciala .. sa aiba suflet .. ca nu-i perfecta .. ca totusi .. se poate strica .. ceva acolo .. ca omu'
Cheers !
Comment