Dacia Logan CUP - CT 16 TSA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut si felicitari pentru masina.

Ca intrebare: De ce vrei s-o vinzi ? Sau tocmai ai cumparat-o ?
    sigpic

Comment

Da, a fost la vazare pt un alt proiect, o integrala, dar am renuntat si voi merge cu loganul pt ca este o masina foarte fiabila costuri foarte mici la intretinere, e ok din multe puncte de vedere. In aceasta toamna va intre intr-o capitala cu vopsea si alte chestii efectuate, si sper ca in primavara si fie gata de start.
      LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

O intrebare ce am si eu... Pentru ce folosesti tu masina, e recomanda sa fie cutie manuala sau ar fi mai buna o cutie automata? Mersi anticipat!
        sigpic

Comment

La curse e buna o cutie segventiala, sau semiautomata, eu am cutie normala cu mici modificari pe la ea.....
          LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

Cu jantele speedline folosesti distantiere? Ai voie la start cu distaantiere?

Ambreiajul Sachs Racing il poti folosi in regim de mers normal, pe drumuri publice? Adica poti pleca linistit de la semafor, sau lasi urme de cauciuc de fiecare data cand se pune verde?
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by Christnacht View Post
              In fine Sorine ti-ai pus si tu masinuta la prezentare . De abia astept sa ti-o vad live.
              Pai tu de 2 ani de zile tot vrei sa o vezi.

ps: Sorin sa nu ii arati masina lu asta ca nu merita
              pss: Succes in ceea ce ti-ai propus.
              sigpic

Comment

Referitor la distantiere este voie de o anumita marime, la ambreiaj ce sa zic e ok plecarile sunt cam dure tre sa te inveti cu plecarea si sa dozezi bine acceleratia si usor usor te inveti cu el. E mai greu la inceput....dar e super ambreiajul. Daca vreti puteti veni la mine la garaj intr-o duminica facem o intalnire e liniste loc destul etc...o samanta o poveste....

Comment

Salut

Daca tot esti amabil si ne raspunzi, te voi intreba si eu, ca 100% om laic.
                  De ce logan si de ce nu Sandero? De ce 1.6 8v si nu 1.6 16v? Aceeasi motor pe Sandero nu ar merge mai bine. Ma refer aici la dimensiunile scazute si la greutatea mai scazuta.

Comment

loganul 1.6 8v are omologare pentru grupa N , ceea ce nu cred ca are nici sandero nici loganul 16v
                    Last edited by Cristi_Xp; 22 August 2011, 22:44.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Aceste omologari nu echipa le face? Le face fabrica?

Comment

fabricantu cere la FIA omologarea pentru o anumita grupa . FIA elibereaza o fisa de omologare pt fiecare grupa, fisa care contine descrierea si pozele majoritatii pieselor din care se compune masina. Fisa de omologare trebuie prezentata la verificarea tehnica de la inscrierea in concurs si teoretic daca un reper nu corespunde cu descrierea si poza din fisa , masina este exclusa din concurs sau trecuta la gr. H (masini fara omologare sau cu omologarea expirata). Gr N inseamna in principiu o masina de serie la care sunt admise foarte putine modificari( rollbar, suspensii, electronica, evacuare etc).
                        Last edited by Cristi_Xp; 22 August 2011, 22:55.
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am inteles. Multumesc!

Comment

Multumesc Cristi de raspunsuri

Comment

Foarte frumoasa masinuta. sa o stapanesti sanatos.

Insa, o folosesti si in activitati zilnice? Sau e doar pentru concursuri?
                              Super Oferte Accesorii Logan

Comment

frumoasa! mai pune poze...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google