Dacia Logan CUP - CT 16 TSA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sus are 4, iar pe lateral cate 1. E ok si rezista destul de bine, nu am avut probleme.
    LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

Originally posted by dsign View Post
      Eu nu vad decat niste placi bagate intre suport si tampon, atat. Oricum, ingenioasa idee, nu foarte fiabila insa la pretul componentelor de Logan, iti permiti...
      eeh exact tamponul ala de aluminiu ma intereseaza daca intra la mine. la ce tampon am eu nu merg distantieri ca aia. e prea tare ideea

Comment

Evacuarea se va schimba cu una de cuplu, acum are catalizator si o toba finala, racing. Referitor la poze spune cam ce te intereseaza, am poze cu masina pe pagina de facebook "sorin telehoi rally team" daca vrei ceva anume imi zici.

La 16V este altfel tamponul motor? vezi poate poti adapta ceva....tre sa dai jos si tre sa mearga cumva sa poti baga placutele de AL pe acolo
        Last edited by SorinTelehoi; 5 September 2011, 18:39. Reason: Automerged Doublepost
        LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

duminica te vad la Ranca...!?

Comment

Din pacate nu ajung la Ranca, imi pare rau tare dar din motive fincanciare nu pot ajunge. E posibil sa merg la etapa finala de la Rasnov care este un octombrie.

Comment

Suspensia KW e cea "civila" (KW Variant 1 inox cu reglaj doar pe inaltime) sau are mai multe reglaje?
              sigpic
              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

doar inaltime
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

A raspuns Cristi pt mine, este cea clasica de care sunt foarte multumit, face toti banii si isi face treaba asa cum trebuie.

Comment

Gata si evacuarea dar 80% terminata. Urmeaza jos catalizatorul si inlocuit cu unul sport si marirea zonei de la galerie pana la catalizator.
                    Attached Files

Comment

de ce nu serpi ? este destul de urata galeria stock. din mai toate punctele de vedere. eu as scoate catalizatorul de tot. tu oricum nu ai treaba cu ITP controale RAR sau alte balarii dastea

Comment

De vineri loganul a intrat la dezechipat pentru vopsitorie totala + unele mici chestiuni......surpriza la sfarsit... . Lucrarea se efectueaza la EUROPARTS SERVICE Constanta, in suprevegherea mea...
                        Attached Files

Comment

Cum de a ajuns suportul ala sa stea cu surubul in jos? Ai alta prindere la finala? Noi il gandisem sa stea in alta pozitie cum era conceput.
                          Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                          Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

poate sta si asa, numai ca nu e corect. Va agata toate pietrele si ierburile de pe drum.
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Nu e o problema tre sa recalculam putin evacuarea si alte chestii pe la ea......

Comment

sunt curios ce culoare o s-o faci...!?multa bafta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google