Am sa-mi prezint si eu masina, o dacia logan pregatita de rally, motor de 1.6 mpi 8v, rollbar, scaune si centuri torra, suspensie reglabila KW, frane brembo cu placute ferodo ds2500, jante speedline cu anvelope dunlop semislik si michelin pt ploaie, evacuare racing, soft TCM TUBO ( multumesc TCM pentru ajutor la soft), acum in lucru la cutia de viteza un grup scurt. La partea de motorizare nu am umblat inca, decat o axa. Dupa ce voi face cutia de viteza voi trece si la partea de motorizare.
Dacia Logan CUP - CT 16 TSA
Collapse
X
-
In fine Sorine ti-ai pus si tu masinuta la prezentare . De abia astept sa ti-o vad live.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
bine ai venit sunt un adept al stilul rally,deci imi place masina la nebunie
sper sa ne impartasti si noua din secretele mesterite la masina
multa bafta peste tot pe unde concurezi cu easigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Va multumesc, referitor la partea tehnica deocamdata e in lucru, cutia de viteze, urmeaza inlocuirea de evacuare, probabil un alt soft, si sa vedem cum se misca la treaba poate si ceva pe la motor. Daca aveti intrebari, va raspund cu cea mai mare placere. Dupa ce voi termina cutia, evacuarea si restul voi face o sesiune de antrenamente, anunt din timp, cine vrea sa vina, ca si locatie pe langa Constanta, dupa ce mai trece putin sezonul.LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA
Comment
-
salut foarte frumoasa masina
filtrul de aer green este in cutia originala ?
Comment
-
Sta foarte bine pe viraje, suspensia isi face toti banii, KW reglabil, referitor la sunet nu e foarte tare, cred ca am ceva filmari. Urmeaza sa schimb evacuarea cat de curand, o am in garaj dar nu am avut timp pe montaj.LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA
Comment
Comment