Dacia Logan CUP - CT 16 TSA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai ca arata bine, imi place . In primavara imi iau inima in dinti si imi montez si eu sigurantele alea ca de 1 an ma tot cacai dar nu-mi vine sa dau gauri in capota neam ).

Ce ulei folosesti ?
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• cred ca ii dau si eu o boia la a mea arata foarte bine
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• o faci de strada? pt uz curent?
        sigpic

Comment

• Da este gri inchis cu perla....ulei merg cu Castrol 10w60. De strada deocamdata pana imi iau una de strada si se va transforma iar de curse....pana atunci street racing
          LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• evacuarea ai facut o ? catalizator ceva ?

Comment

• deci la anu te vad pe industriala la start )

Comment

• Am facut evacuarea e gata, mai am de lucrat la catalizator care inca nu e gata, am de facut o mica modificare acolo. Tot ce e posibil sa vin....
                LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• deci de acum inainte "lucrezi" underground!
                  culoare de alergare noaptea (leduri la scut-motor si evacuare)!
                  succes la curse!

Comment

• Multumesc !!!

Comment

• Originally posted by SorinTelehoi View Post
                      Da este gri inchis cu perla....ulei merg cu Castrol 10w60. De strada deocamdata pana imi iau una de strada si se va transforma iar de curse....pana atunci street racing
                      Ce dracului de street racing cu loganul prin oras? Masina asta poate face de ras masini serioase doar pe drumuri virajate. In rest, la drag, doar asa de drag
                      De fapt tot nu inteleg la ce te referi prin street racing. Intreb pt ca te-am vazut pasionat de rallying.

Comment

• Cezar el a mentionat ca pana isi ia una de familie o s-o foloseasca pe asta si cand isi achizitioneaza alta o sa-si introduca din nou Loganul in campionat. Cel putin eu asta am inteles
                        Sa inteleg ca pana nu iti iei alta nu mai participi la etape ?

Ce anvelope folosesti pentru raliu ? dimensiuni tot ... Din cate stiu se folosesc anvelope cu dimensiunea 195/55 R15 daca gresesc sa ma corectezi
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• "Street racing" asa doar sa ma mai antrenez si eu ca nu ma lasa virusul sa stau acasa )...La anvelope da 195/55 sau chiar cu 50/r15. De participat vreau sa mai particip....nu voi sta pe dreapta.

Comment

• place cum arata loganu...stima si bafta mai departe

Comment

• Originally posted by robertowrc View Post
                              place cum arata loganu...stima si bafta mai departe
                              Multumesc frumos, succes si tie in ceea ce vrei sa faci .....

Comment

• O frana de mana hidraulica nu pui?
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google