Ph~88~sxy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ph~88~sxy

Pentru inceput o sa pun doar poze si cand am ceva timp o sa insir si cam ce i-am facut si cam ce mai am de facut...sper sa va placa, astept pareri pro si contra si mai ales sugestii!!!
    Attached Files

frumoasa culoarea sa o stapanesti sanatos
    scapa de pleoape si treci la badboy

Comment

Foarte frumoase jantele. Ce dimensiuni au ? Intr-adevar, scapa de pleoape. :d
      PH2 BlackLine 1.6 8v.

Comment

Frumoasa masina kitul si jantele sunt belea

Comment

Dragos, in sfarsit te-ai hotarat sa-ti prezinti SXY-oasa. Ai niste jante bestiale iar toba e dementiala. Chiar daca abia ai luat bara fata pilot,sper sa reusesti sa cumperi si pragurile. Bara spate.....poti sa o faci custom pe asta,pentru ca cea din kit nu prea se aseaza bine.
          In rest,tine aproape

Comment

Bine ai venit la my ride, scapa de ploape si cum au spus si colegii fa un badboy si poate niste arcuri.

Comment

Frumoasa masina.Jantele sunt bestiale;dau foarte bine pe masina.Dca ai ales acea bara fata iti trebuie neaparat si praguri si schimbat/modificat bara spate.

Comment

bravo man...arata bine golanul.jantele le ai luat de pe fourtuning acolo le vazusem parca...cum e suspensia?
                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Deci sa o luam pe rand:
                  Pragurile si eleron luneta si portbagaj sunt acasa asteapta sa fie lipite (poate ma ajuta careva)
                  Mai jost..am arcui eibach si e jos cred-ma jelly nu o mai pot baa in curte.se vede asa din cauza talonului mic la cauciuc adica 40..
                  Bad boy urmeaza si clean portbagaj...
                  Si sa nu uit..mersik Sorine dupa cum am zis pragurile sunt acasa iar bara spate nu imi place de la kitul asta..caut ceva mai special;)
                  Tks pentru sfaturi ;)

Tks FLR pentru arcuri..sunt belea!
                  Last edited by DadySinaia; 9 August 2011, 16:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Un pas inainte sau zece inapoi??...aseara la 02:00 cand veneam de la munca spre casa la 30 km/h am luat un caine..ghinion sa o iau de la capat??..caini adusi la munte de prin colturi..deci o bara frumoasa si accesibila stie cineva?

Comment

aaa pe tine te-am vazut prin busteni
                      chiar ma gandeam ca esti de pe logan club arata tare bine masina

Comment

Foarte frumoasa masina .. pune niste poze cu bara lovita .. ca teoretic se poate repara .. si cred ca scapi mai ieftin decat sa iei una noua ..

Comment

Diseara incarc poze..nu e rupta din ea..e plesnita pe spate si plasele dezlipite..dar nu stiu pe nimeni care sa se ocupe cu fibra..am inteles ca APV-ul de la Brasov stie dar e plecat..

Comment

nasol moment man...si eu zic sa incerci sa o repari asta...sa o rezolvi cu bine.
                            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Tks la toata lumea pentru incurajari..sincer m-a cam desumflat intamplarea...poate o fac pe asta..

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google