Pentru inceput o sa pun doar poze si cand am ceva timp o sa insir si cam ce i-am facut si cam ce mai am de facut...sper sa va placa, astept pareri pro si contra si mai ales sugestii!!!
Ph~88~sxy
Collapse
X
-
Dragos, in sfarsit te-ai hotarat sa-ti prezinti SXY-oasa. Ai niste jante bestiale iar toba e dementiala. Chiar daca abia ai luat bara fata pilot,sper sa reusesti sa cumperi si pragurile. Bara spate.....poti sa o faci custom pe asta,pentru ca cea din kit nu prea se aseaza bine.
In rest,tine aproape
Comment
-
bravo man...arata bine golanul.jantele le ai luat de pe fourtuning acolo le vazusem parca...cum e suspensia?
Comment
-
Deci sa o luam pe rand:
Pragurile si eleron luneta si portbagaj sunt acasa asteapta sa fie lipite (poate ma ajuta careva)
Mai jost..am arcui eibach si e jos cred-ma jelly nu o mai pot baa in curte.se vede asa din cauza talonului mic la cauciuc adica 40..
Bad boy urmeaza si clean portbagaj...
Si sa nu uit..mersik Sorine dupa cum am zis pragurile sunt acasa iar bara spate nu imi place de la kitul asta..caut ceva mai special;)
Tks pentru sfaturi ;)
Tks FLR pentru arcuri..sunt belea!
Comment
-
nasol moment man...si eu zic sa incerci sa o repari asta...sa o rezolvi cu bine.
Comment
Comment