Ph~88~sxy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Primele poze

Scuze calitatea..
    Attached Files

Comment

Ai facut o treaba bunicica. Pacat de capota ca parca se observa niste valuri...

Imi poti spune ce vopsea si ce lac ai folosit ?
      Bafta mai departe!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Foarte bine arata Singurul lucru de care ar mai avea nevoie, ar fi niste jante mai mari (17)
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Frumos, dar parca mi se pare ca nu se potrivesc jantele acum .

Comment

ai iesit frumos,vorba lui colegul parca jantele nu se mai potrivesc,bafta in continuare.

Comment

Jocker..gri carbon mat habar nu am firma lacului dar daca vrei ma interesez, jantele sunt pe 16 numai ca talonul mic 45 nu se potriveste, am o oferta de la fostul GGD care a ajuns in Azuga pentru jantele albe pe 18 dar parca sunt prea mari. Daca am sa gasesc ceva sa-mi placa poate fac un schimb ;). Capota...ma mai uit, ar mai fi pe ici pe colo cate ceva ;)..tks pana acum sunt multumit. Imi pare rau ca nu am renuntat la manele dar nu stiu pe nimeni care sa-mi monteze sistemul de deschidere...pe afra ma opresc anul asta ca stau cu ea numai la service )...am mers destul pe jos..

Comment

deci...e wow. O mare schimbare de look. Sincer, nu ma asteptam la culoarea asta. Nu stau sa dau zoom sa-ti gasesc defecte. Daca tie iti place cum a iesit, atunci investitia financiara a meritat. Te astept la "RAR Sinaia" sa vedem daca ai trucat pozele sau nu
                p.s. GGD-ul e in Azuga??????? Pune-i repede la stergatoare un semn, poate se alatura proiectului "L.C.Valea Prahovei"
                off: tu citesti sms-urile?????????

Comment

Originally posted by sorin_pss View Post
                  deci...e wow. O mare schimbare de look. Sincer, nu ma asteptam la culoarea asta. Nu stau sa dau zoom sa-ti gasesc defecte. Daca tie iti place cum a iesit, atunci investitia financiara a meritat. Te astept la "RAR Sinaia" sa vedem daca ai trucat pozele sau nu
                  p.s. GGD-ul e in Azuga??????? Pune-i repede la stergatoare un semn, poate se alatura proiectului "L.C.Valea Prahovei"
                  off: tu citesti sms-urile?????????
                  )..te referi la sms-ul cu concert ( eram la o sedinta ) si poate diseara ajung la Sinaia. GGD-ul e la Azuga dar baiatul nu e foarte interesat de LC. cred ca o sa o vanda cu ceva adaosuri fata de ce bani a dat pe ea si gata.JUST BUSINESS din pacate. Cam cati am fi ? eu stiu cam 3,4 care ar veni sigur

Comment

WOOOWW..foarte frumoasa..bafta in continuare.

Comment

deci....am vazut sexoasa live
                      O splendoare in ploaie. Ce mi-a sarit in ochi este distanta foarte mica de la prag la pamant. E foarte joasa pentru drumurile astea. Mare grija, schimba stilul de mers
                      Cateva poze prin ploaie. Pentru poze mai sexy, asteptam sa iasa soarele
                      Attached Files

Comment

Frumos, Big Like ,felicitari pentru munca depusa !!

Comment

foarte frumos.cum ziceau baietii jantele nu mai 'pupa' stilul.
                          ps tot arcurile alea le ai pe loganel?
                          bafta multa si grija la praguri.
                          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Interesanta culoare...mi se pare mie sau ai si zgariat putin spoilerul de pe fata pe partea dreapta, jos de tot?
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Asta e riscul masinilor joase/lasate

Sa te bucuri de ea
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

Dap..mersi Sorin trebuie schimbat stilul ce e drept..am atins o mica bordura dar cum da soarele ma duc la retusat, jantele....mie imi plac dor ca imi trebuie un talon mai mare la cauciuc dela 45 la un 60 cred, FLR: tot arcurile alea le am. Tks de aprecieri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google