Bz 26 Smf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bz 26 Smf

Salut. Dupa un Cielo Daewoo din 96 am luat prin martie un Logan 1.6 Ambition.
    Am tot urmarit ce se poate face cu masina noastra si pasionat de modificari si cu ceva meserie in mana m-am apucat de ea si uitati ce a iesit deocamdata. Sper sa va placa.
    Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...

Problema. Lipsesc pozele
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Hai cu pozele

Comment

Cateva poze...
        Attached Files
        Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...

Comment

Sunt la servici pe un Net mobil. E greu ...

Comment

Interesant ce ai facut cu martorul usi deschise...de pe ce masina e?
            Vorba este de argint iar tacerea de aur.

Comment

Frumusica foc, drumuri cat mai line si fara incidente.

Intrebare, de unde ai luat martorul de usi deschise? si daca iti arata individual ce usa e deschisa?
              Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Imi plac telescopul la capota si martorul de usi deschise. Sunt interesante modificarile. Tot asa mai departe
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Pe langa toate prostioarele cu inchiderea usilor din mers si activare martor centura si deschiderea portbagajului din telecomanda masinii am mai facut si scaunele incalzite si am montat si tubulatura de MCV pentru pasagerii din spate.
                  Attached Files

Comment

Martorul de usi deschise este de la un E 46 si arata individual usile cat si portbagajul

Comment

Bine ai venit la My ride, imi place masina si modificarile pe care le-ai facut ! Intesesanta treaba cu indicatorul usilor deschise din bord, dar cum ai facut sa iti arate idividual ce usa deschisa ai?

Comment

Am pus si priza de bricheta in portbagaj pt lada frigorifica sau pentru pistolul de lipit sa nu ma mai duc pana la baterie. Senzorii de parcare pt ca aveam mereu impresia ca am ajuns aproape cand dadeam cu spatele si cand ma dadeam jos mai aveam un metru
                        Attached Files

Comment

Pentru ce sunt cele 2 butonele rosii de langa frana de mana?

Comment

Felicitari de modificari! Bravos, chiar m-am uitat cu placere.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

foarte tari modificariile facute pana acum....sincere felicitari....
                              DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google