Bz 26 Smf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super masina , eleronul + difuzorul bara + pleoapa de luneta(daca vrei sa-ti pui) = cool

Comment

• Pleoapa la luneta sau shepcuta e la vopsitor in garaj. Oricum nu e vreme de montat asa ca nu ma grabesc.
      Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...

Comment

• o sa arate super

Comment

• sincer, te respect pentru tot ce ai facut la masina si abia astea se cheama imbunatatiri, nu folie , stikere si capace vopsite sau nu mai stiu ce ornamente . spor in continuare si sper sa ne surprinzi la fel cum ai facut-o pana acu. bafta multa !
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Multumesc pentru toate parerile voastre. Sa vina caldurica ca mai sunt ceva proiecte.
            Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...

Comment

• Sedinta foto de iarna
              Attached Files

Comment

• Salut...foarte frumoasa spor in continuare la modificari..

Comment

• Super misto, la noi a cam inceput sa se topeasca zapada

Comment

• Si la noi se topeste zapada. Chiar si la ora asta e 1 grad.

Comment

• frumoasa masina simpla si ingrijita !!!

Comment

• Domnule super imbunatatirile aduse ... super interesante . Felicitarile mele numai bine si la mai multe...

Comment

• Multumesc frumos.

Comment

• am vazut masina prin oras dar nu stiam ca e asa imbunatatita lucrezi doar la masina ta sau te-ai bagat si la altele?
                            Casa moara fetilii!

Comment

• dupa parerea mea cea mai reusita DACIA LOGAN! ma mariuse! Daca iia de la dacia citesc forumul ista parka vad ca o sa apara tot felu de optionale copiate de aici pe LOGAN 2 . Bravo tie! Tot ce ai pus pe masina este util si ai facuto mai buna decat oricare. Toata lumea isi pune suspensie sport si prelungire capota ca sa fie cOOL. Tu insa iti pui ceva frumos si folositor in acelasi timp . Tineo tot asa si o sa se compare cu masinile straine de bani multi!

Comment

• Citit tot topicul=ramas uimit. In concluzie nu pot decat sa te felicit pentru toate modificarile care le-ai facut! Sunt curios ce mai urmeaza acum!?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google