Foarte tari modificarile aduse masinii.Imi plac foarte mult si sunt si practice si cum ai fost intrebat si mai sus;cum ai facut sa-ti arate individual ce usa ai deschisa?
Bz 26 Smf
Collapse
X
-
Originally posted by Vlad24 View PostFoarte tari modificarile aduse masinii.Imi plac foarte mult si sunt si practice si cum ai fost intrebat si mai sus;cum ai facut sa-ti arate individual ce usa ai deschisa?DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Pt a merge individual martorul de usi deschise se trag fire de la butoanele de la usi inseriate cu o dioda care sa separe minusul comun de la toate butoanele (in speta cei cu alarma pe masina) si sa dea individual pe fiecare usa
Butoanele rosii sunt scaunele incalziteSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Asa am rezolvat eu lumina in scrumiera. Ulterior am adaugat niste micro contacte sub scrumiera sa se aprinda doar ledul din compartimentul cu scrmieraSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Am adaugat lumina la picioare in toata masina si urmeaza cand mai am timp sa pun lumini in manerele exterioare si interioare ale usilorSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Mai adaugam cate ceva...Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Sper sa nu ii fi stricat fumusetea cu folia pe stopuri. Am terminat si cu luminile in manere la interior si la exterior. Pt confort am mai montat 2 butoane pt geamurile din spate pe usi caci cele de la fabrica sunt total aiurea unde sunt puse.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Ai facut o treaba foarte buna pana acum, modificarile sunt super
La o suspensie sport te-ai gandit? Ar arata si mai sexyFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment