O solutie simpla sa mai imbunatatesti sistemul audio. 2 tweetere de BMW E36. Se simte diferenta.
Bz 26 Smf
Collapse
X
-
Felicitari pentru ce ai facut pana acum si spor la traeab in continuare, ca nu prea cred ca te opresti aici.
Comment
-
Comment
-
Multumesc mult pt pareri. Deja sunt in cautari de termometru pt exterior gen Opel sau alte marci care au in dotare si acest lucru. Am incaltat si eu masina cu 4 cauciucuri Pirelli SnowControl si am pregatit rotile de vara pt la primavara.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Misto jantele astea. Ai idee ce greutate are o janta? (numai janta, fara cauciuc) Ce ET au jantele?
Termometru poti gasi din acela de pus in casa... sunt mai misto decat chinezariile after-market. Trebuie doar sa le asiguri iluminatul in interior. (o sa pun o poza cu al meu din casa)
Dar eu ma refeream la ceasuri indicatoare pentru temperatura uleiului si presiune tot ulei.
Comment
-
E cam urata cu jentile astea. Trebuie sa iau niste capace...Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Ceasuri pt temperatura ulei si presiune nu sunt greu de pus dar trebuiesc gasite si nu mai sunt finante dupa investitia in cauciucuri.
Jentile sunt 6JX15. Greutatea nu o stiu.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Nu e urata deloc - e cu jante de tabla (cu ET 50, nu?)
Baga vaselina la piulita de la planetara, ca daca intra umezeala si sare... Niste capace mai protejeaza cat de cat...
Ceasurile de temperatura nu sunt greu de pus... Mai greu de pus sunt senzorii (adaptoare, filete, etc)
Comment
-
Am rezolvat si problema cu semnalizarea. Cum probabil mai sunt ca mine nemultumiti de blocul de lumini cand semnalizezi sa agate m-am hotarat sa trec la treaba. Solutia e sa razui un pic partea pe care culiseaza bunghiul ala alb. Pe traseul lui se formeaza ca un pinten si ala face sa agate la semnalizare. Se razuie pintenul ala putin si problema e rezolvataSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
Comment