Multumesc pt pareri. Aeroterma e aceeasi la toate Loganurile. Care nu are rezistenta are locul nedecupat. Eu am decupat 4 ferestre pana acum in carcasa aerotermei.O fereastra e la filtru de polen, una la rezistenta de incalzire habitaclu si doua la conductele de incalzire pt scaunele din spate. Eleronul e inca la vopsit si sper ca Sambata sa il montez. O sa revin cu poze.
Bz 26 Smf
Collapse
X
-
Cateva poze cu temporizarea stergatoarelorSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Gata si cu eleronul.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
bravo, felicitari pentru imbunatatiri! tine-o tot asaStock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Stopurile au folie pe ele. Temporizarea stergatoarelor e facuta cu o schema de pe net de la alti prieteni. Nu e complicata si cu 10 lei e rezolvata. La instalatia masinii se umbla foarte putin, asta constand in a taia un singur fir.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Schema apartine unui user de pe alt forum pe nume mario1980. Ii multumesc pe aceasta cale in caz ca citeste.
R2-ul am pus o rezistenta de 15K ohmi, potentiometru de 100Kohmi si condensatorul C2 de 10 nF.Last edited by marius4d; 21 January 2012, 23:49.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Da raduhoria12. Pinul 1 de la maneta stergatoarelor trebuie taiat. Se foloseste alimentarea schemei de le pinul 1 al manetei si pinul 3 de la timer(out) se leaga pe firul taiat ce merge la UCH. Potentiometrul era de la o Lancia dar merge orice potentiometru de la magazinele de electronice. Nu stiu ce valoare are cel de la Cielo ca are la fel rotita. Lumina i-am pus-o pe pozitie ca sa dea bine cu toate butoanele din masina.
Sunt 5 fire care sunt legate la montaj in poza dar 2 dintre ele alimenteaza potentiometru, unul e (+) de la maneta, out-ul tot (+) ce merge la UCH si un (-) care se leaga la masa pe bara din spatele bordului.
Sunt 5 fire care sunt legate la montaj in poza dar 2 dintre ele alimenteaza potentiometru, unul e (+) de la maneta, out-ul tot (+) ce merge la UCH si un (-) care se leaga la masa pe bara din spatele bordului.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
Comment