Multumesc si eu
Bz 26 Smf
Collapse
X
-
Azi am schimbat si eu pinioanele de la cutie cu unele de la dci. Ca o prima parere chiar se merita. O idee pt temporizarea de la stergatoare ar fi potentiometru de la Espero cu cateva modificari. Se separa doar potentiometrul din cutie lui, se polizeaza pana cand ajunge ca in imagine si dupa aia se face o gaura in cochilia de la volan la diametrul butonului. De lipeste cu silicon sau picatura la nivel cu plasticul in asa fel incat sa para ca s-a nascut acolo. Pt reglare se apasa pe buton, acesta iese in afara se regleaza si se impinge inapoi.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Multumesc SOR7N. As umbla si eu pe la motor si alte imbunatatiri dar acestea costa. Si cum am si o familie de intretinut e mai greu. Toate pe rand cand se poate.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Cam asa vine cu butonul de EsperoSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Schema la incalzire aditionala habitaclu.Attached FilesSufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Urmatorul pe lista e ventilatorul de la aeroterma. Il voi pune pe contact ca asa ma enerveaza cand opresc motorul, las pe accesorii si trebuie sa opresc ventilatorul.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Martorul pt usi deschise si lumina in scrumiera.
Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
Comment