B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da-mi si mie un sfat cu finala sport... pe unde sa ma duc in bz ca vreau sa-mi pun zilele astea 2 cat p-acasa (ideal ar fi sa-mi pun azi)
    Casa moara fetilii!

Comment

• a lui e luata de pe net, din cate stiu

Comment

• m-am intalnit ieri cu el m-a si plimbat dar m-am cam razgandit ca eu fac multe drumuri lungi si poate fi obositoare... adica si ceva mai fin tot cred ca ma deranjeaza la mers 2 3 ore...
        Casa moara fetilii!

Comment

• ar trebui sa te plimb si eu, a mea, cu silnecer, e putin mai tacuta. dar sa stii ca tot e putin deranjanta la drum lung.

Comment

• sper ca ti-ai facut o idee clara daca merita sau nu sa-ti pui o toba sport, avand in vedere ca ai multe drumuri lungi de facut...
            Stock is boring...
            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

• m-am decis ) nu-mi pun! chiar daca zbarnaie motoru' prin oras si se aude urat... nu se merita posibile dureri de cap. arcurile m-au impresionat in rondu ala dar daca vine iarna, mai astept )
              Casa moara fetilii!

Comment

• Eu sincer cred, ca ar arata mai bine mansonul din piele cu cusatura rosie. Am 2 intrebari, de unde pot achizitiona mocheta usa portbagaj si ce e ala cheder suplimentar capota portbagaj si de unde pot lua si eu asa ceva. Ms

Comment

• salut!frumoasa masina!o intrebare daca nu e cu suparare,cu ce ai lipit nr.de inmatriculare direct pe spoiler?

Comment

• Raspuns: Banda dublu adeziva! -> O gasesti la magazinele de bricolaj.
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• @ Dule: am vazut ca unii adopta combinatia de piele neagra + cusatura rosie, dar mie imi place un stil mai sobru. referitor la mocheta pentru capota portbagaj, am comandat-o de la userul dany_av de la Pitesti acum vreo 2 ani. poti sa-l intrebi pe P.M. daca mai are. o sa pun cateva poze cu chederul suplimentar de la capota portbagaj, ca sa va dati seama despre ce e vorba. in prezent nu il mai am, pentru ca s-a dovedit a nu fi o idee tocmai inspirata, pentru ca retinea foarte multa apa sub el.

@hombre1201: placutele de inmatriculare au fost lipite cu silicon sanitar transparent. am vazut ca se poate lipi si cu banda dublu-adeziva, dar aceasta metoda nu mi-a inspirat incredere.
                      Attached Files
                      Stock is boring...

Comment

• aham, am inteles. Multumesc frumos. Acu ii trimit mesaj oricum, frumoasa bestia:P ai reusit sa ii scoti sigla? arata foarte misto fara sigla:P

Comment

• da, am reusit se poate vedea in postul #185
                          Stock is boring...

Comment

• Din categoria "sa nu moara topicul", mai scriu cate ceva pe aici:

- am ajuns la 30 000 km fara probleme majore
                            - am schimbat claxonul stock cu unul de Astra G
                            - modificat timpul de inchidere al plafonierei
                            - alarma interna "Streulea Style" (http://www.tutorialelogan.ro/2012/06...a-interna.html)
                            - modul FMH
                            - vopsit plasticul din jurul proiectoarelor in culoarea caroseriei

La modificarile electrice (mai putin schimbatul claxonului) am fost ajutat de catre userul marius4d, caruia ii multumesc si pot sa il recomand cu toata increderea celor din Buzau, care au nevoie de orice fel de lucrare pentru partea electrica.

3 poze recente facute in graba cu telefonul:
                            Attached Files
                            Stock is boring...

Comment

• salut foliaza cupola negru lucios...si o sa arate bestial
                              Last edited by marius_21; 14 October 2013, 20:56.

Comment

• sal

Originally posted by mihai.85 View Post
                                RsA: 1070 RON incluzand absolut tot ce trebuie. in banii astia au intrat si un set nou de faruri, iar pe cele de origine le-am pastrat. ia legatura cu userul m.daniel76, care este tot din Bucuresti. el este maestrul lupelor

loloatevistul: imi pare rau ca nu am facut poze din timpul montajului, dar iti explic in 2 cuvinte, pentru ca nu este greu absolut deloc: am folosit o banda waterproof de 10 cm cu 6 SMD-uri rosii. am scos de tot suportul original al becului (acela gri) si am prins banda in jurul brichetei, pe care am fixat-o cu un colier mic de plastic. te legi la firul negru (-) si firul albastru (+) si cam asta e tot. spor la treaba

vyalli: un tub de spray negru mat de la duplicolor. a costat cam 25 de lei, nu mai retin exact...
                                spunemi si mie te rog cum iau legatura cu baiatul cu lupele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google