Originally posted by mihai.85
View Post
B 20 riw
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da, si eu sunt multumit de cum se simte acum masina. anvelopele sunt Riken Maystorm 2 b2Rv - 91 WStock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View PostRiken zici, eee?!?!?! Si eu am tot Riken 205 45 17 si sunt mega reusite, probate pe serpentinele de pe Trans-Bucegi !!!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
Comment
-
Cele cu anvelope stoc Michelin nu vin decat pe variantele de top, de obicei loganul venea cu kormoran, barum sau alte marci. Riken este submarca a Michelin, si nu le laud pentru ca le am eu, ci pentru ca le-am probat si la top speed cu loganul, si pe serpentine cu frane incinse, la limita aderentei, pe ploaie si la drum lung, pe denivelari si altele. Orice anvelopa ai lua, dupa 2-3 ani imbatraneste, isi pierde din proprietati si nu o sa o poti folosii la potentialul ei maxim, pentru ca noi nu avem bolizi de curse.
STR8 =»»HTC =»» Forum Runnersigpic
The MVP
Comment
-
inainte sa cumpar Riken, am facut cateva cercetari, deoarece nu auzisem prea multe despre aceasta marca. am gasit review-uri destul de bune despre ele si am optat pentru varianta cu peretele lateral intarit (XL sau extra load). anvelopa Riken este identica cu Tigar (profilul suprafetei de rulare, compozitia cauciucului, performante, etc.) si ambele fac parte din grupul Michelin. momentam am doar 2000 km cu ele, putin pentru a emite o parere avizata despre ele.Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Originally posted by mihai.85 View Postambele fac parte din grupul Michelin.
michelin nu va vinde niciodata energy saver la 540 lei, si riken la 230, avand aceeasi calitate. ce trebuie urmarit e cum se comporta pe ud, ca pe uscat sunt mai multe care se descurca.
Comment
-
-
vezi dotarile si interiorul, si o sa-ti dai seama ca nu e identic si nu va fi niciodata. renault n-are interes sa faca o masina low cost identica cu una de-a lor. am vazut pe net diferentele intre logan ph2 si renault logan vandut in brazilia. diferente enorme... \
@Madutzu
asta ziceam si eu. acolo se vede diferenta dintre o anvelopa si un plastic. eu am energy saver de vara si alpin4 de iarna.
de asta n-am vrut sa trec la 17", fiindca in afara de aspect, nu castigi nimic.
ba dimpotriva, pierzi: demaraj, consum si, foarte important, pretul anvelopelor.
pe stoc pot oricans sa iau premium la 300 de lei sau mai putin. energy saver e cam 280. continental ts 850, care este anvelopa de iarna no 1, e 278 de lei.Last edited by B997NDL; 2 August 2014, 20:49.
Comment
Comment