If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
stiu ca mai este pana la revizia de intretinere din iarna, dar m-am gandit ca ar fi bine sa incep sa ma pregatesc
dar iti intra 5 litri ?! cat ai dat pe ulei ?
nu stiu cum puteti tine porbagajele atat de goale si de curate.
eu am haine, incaltaminte, uitate acolo. si pana deunazi aveam si amortizoarele de la tine.
poate ma lasau pe undeva, si sa fiu pregatit.
ninjoaca: am filtrul sport in carcasa originala de vreo 3 ani. ce se vede in poza este kit-ul pentru reincarcarea filtrului
NDL: la 16v intra 4.5 litri. pe toti 5 am dat 125 de lei. faci bine ca tii acolo amortizoarele, ca nu se stie cand ai nevoie de ele )
de unde ai gasit din asta nou la banii aia ? eu am dat la fel pe uleideulei.ro, dar era in bidon de 5 litri cu design vechi si cu cod de bare Franta.
am folosit numai elf sxr si sunt f multumit.
da, un raspuns un pic mai rapid al acceleratiei decat atunci cand foloseam filtrul stock Mann. dar cand spun un pic mai rapid, nu te gandi la ceva ce te da pe spate
referitor la zgomot, nu am sesizat nici o diferenta, iar consumul este un pic mai mare, dar nesemnificativ. a crescut probabil din cauza ca am si toba sport, iar sunetul te indeamna sa o calci un pic mai tare. ca si concluzie referitor la filtru dupa 3 ani de utilizare, sunt multumit de el pentru ca imi da un raspuns ceva mai bun al acceleratiei. in rest nu apar schimbari semnificative
Nu am postat deloc in iarna asta la "my ride", asa ca pun o poza cu jantele de tabla si cauciucurile de iarna si inca una cu noul player. Poza nu este foarte clara, dar este vorba despre acesta: emag.ro/radio-mp3-player-auto-pioneer-4x50w-usb-aux-iesire-subwoofer-mvh-170ui/pd/DC4NRBBBM/
Ce imi place la modulele cu impuls este ca printre alte functii o are si pe aceea de ridicare automata a geamurilor dupa aproximativ o ora si 30 de minute, daca acestea au fost uitate deschise.
Inteleg ce spui tu, dar o ora si jumatate este chiar ok (cel putin in cazul meu). Hai sa-ti dau un exemplu: eu stau la curte. Dupa ce ajung de la serviciu las geamurile coborate, iar dupa o ora si jumatate se vor ridica singure. Nu este o functie de siguranta, ci mai degraba una de confort. Iar in cazul in care cobor grabit, geamurile sunt lasate si nu mai am timp sa le inchid sau uit si imi aduc aminte dupa ce am coborat, apas de 2 ori pe butonul de inchidere si s-a rezolvat problema
Pai ce sa faci daca uiti geamurile deschise prin oras? Acelasi lucru pe care il faci si in cazul in care nu ai module, si anume fluieri a paguba
Pentru ca pana cand se vor ridica singure ( o ora si 30 de minute) risti sa ramai fara diferite lucruri de prin masina.
Dar in cazul in care te-ai indepartat de masina 5-6 metri si din fericire iti aduci aminte ca ai lasat geamurile deschise, nu mai esti nevoit sa te intorci si sa le inchizi manual. Apesi de 2 ori pe butonul de inchidere de pe telecomanda, iar geamurile se vor ridica. Asta este unul dintre avantajele lor si consider ca isi merita fiecare banut
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment