My ymd :d

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My ymd :d

Salut numele meu e Cristi !. Inca nu am permis dar sa zikem k detin ''comoara familiei'' care este un Logan 1.2 mpi cami micut motoru nuh? masina este troaca doar abs si airbag si nu stiu mai ce modificari nu are o sa urmeze....... peste o luna masina va avea prima revizie de un AN ....... kam atat ASTEPT PARERI DE BINE SI DE RAU ......!TREZITI-MA LA REALITATE!......
    Attached Files
    10
    Frumoasa...si ingrijita.....
    70.00%
    7
    Intre si intre......:D
    20.00%
    2
    Nu arata bine deloc....:@
    10.00%
    1

The poll is expired.

sigpic

Masina e ok la pretul ei, nu e o troaca Ai pus folii pe spate?
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

masina este varianta E 0...POTI SA VOPSESTI BARILE LA EXTERIOR...ORICUM ARATA BINE
      sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Salut! S-o stapanesti sanatos! Primul lucru pe lista: ia-ti permis
        Apoi ai putea incepe prin a-i pune un radio-cd. Ar mai merge sa-i vopsesti bara fata-spate si oglinzile in culoarea caroseriei + bandouri laterale. Si bineinteles niste jante, dar deja ma intind prea mult .Vad ca folie deja i-ai pus. Ce alte imbunatatiri i-ai mai adus?
        Sa stii ca modificari se gasesc intotdeauna sa faci (mai ales la logan...). Ideea e sa-i pastrezi un aspect cat mai simplu si decent (fara cromuri, n'spe mii de stickere sau alte tiganeli). Cam asta ar fi sfatul meu. Acum cel mai mult conteaza s-o faci pe gustul tau.
        Multa bafta in tot ce ti-ai propus sa faci!
        Stock is boring...
        My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Pana acum ai o masina stock frumoasa si ingrijita.Pentru inceput cum ti s-a mai spus vopseste-i plasticurile la culoare.Bafta!

Comment

multumesc pt sfaturi radio cd are

barile mai asteapta max o luna

folia da am pus decat lateral si urmeaza zilele astea pusa p jumate' din luneta s nu am prob k copoii

cat despre jenti din cauza bugetului ma rezum l cva frumos si zilele astea jentile ei vor suferi niste schimbari

sper k vam raspuns la ce ati vrut s aflati

si mai am si eu o intrebare :-?? dac as vrea sa mai schimb de la ea orice nu conteaza si sa le schimbe cnva cunoscut care se pricepe credeti k as avea probleme ku cei de la redac in legatura cu garantia ????? si daca mas duce s mi le schimbe ei imi cer cva verzisori???

in pozele de la interior nu apare radio cdu pt ca era in prima zi knd am luato si din fabrika nu a avut radio cd
            Last edited by chris-chris; 14 August 2011, 20:31. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Originally posted by mihai.85 View Post
              Salut! S-o stapanesti sanatos! Primul lucru pe lista: ia-ti permis
              Apoi ai putea incepe prin a-i pune un radio-cd. Ar mai merge sa-i vopsesti bara fata-spate si oglinzile in culoarea caroseriei + bandouri laterale.
              versiunea asta nu are bandouri laterale

care-i faza cu jumate de folie pe luneta?
              si scrie si tu mai citet si cu cuvinte romanesti in rest, s o stapaniti sanatosi!
              sigpic

Comment

@ - Geo - :evident ca in versiunea asta de echipare nu are bandouri laterale. eu am incercat sa-i spun ca ar putea sa-i puna (asta bineinteles daca-i place si lui cum ar arata cu acele bandouri). daca s-a inteles altceva, my bad
                Stock is boring...
                My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

bandouri laterale nu consider ca sunt necesare :| doar barile vopsite si alte modificari care sai schimbe aspectu de STOCk

faza cu jumate' de folie pe luneta ma gandesc ca nu mai trebuie autorizata vine ca un fel de parasolar dar mai mare
                  Last edited by chris-chris; 14 August 2011, 21:11. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

nu stiu dar pare ca nu e finalizata masina...macar daca-i puneau bandouri...
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

si nu mai bine pui pe toata luneta autorizat frumos nu te ocupi cu jumatati ...si acolo al bandouri pe viitor ai putea sa astupi scobitura aia sa aduci totul la un nivel ;) si jantele daca nu el schimbi sau pui ceva capace daca le-ai vopsi negre totusi ar da mai bine zic eu ...spoilerele vopsite cum ziceau si colegii si in rest masian e ok ;) bafta cu permisu
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

jantele in zilele urm vor fi albe cu buza albastra Dd nu negre cat despre permis mai am cativa anisori
                        sigpic

Comment

Bine ai venit la my ride Frumoasa masina

Comment

ms tututot pt gandurile bune si sfaturile date masina in zilele urm va avea surprize MULTE
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google