My ymd :d

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa masina
    Imi place ca o tii curata

Comment

• Frumoasa masina, dc nu vopsesti spoilarele in culoarea caroseriei ?
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Ba da o sa le vopsesc! La primavara am mai spus pt ca daca tot le vopsesc vreau sa fac rost si de un kit tuning!
        sigpic

Comment

• Frumoasa golanca!Te asteptam cu drag in LC Craiova in fiecare sambata si duminica in spatele restaurantului Prestige la orele 15:00!

Comment

• As veni cu mare drag dar ,nainales, permisu! Poat' la primavara cu tata!
            sigpic

Comment

• Ingrijita masina! Poate pana la primavara iei carnetul De ce nu ai pus folie si pe luneta?
              sigpic
              Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Ar fi frumos sa-l iau la primavara! ) Dar in primavara lui 2014-2015 ) Pe luneta nu am pus folie din cauza copoiilor de aici din oras care................. Mai bne nu mai zic! Poate o sa pun la primavara sa incerc sa fac rost de o ,,omologare falsa,,!
                sigpic

Comment

• cam murdara tapiseria...cat si interiorul vopsit aerisitoarele si butoanele de la geamuri cu sprayul nu da bine....scuzama ca zic dar e taranism
                  Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                  http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Originally posted by adelin View Post
                    cam murdara tapiseria...cat si interiorul vopsit aerisitoarele si butoanele de la geamuri cu sprayul nu da bine....scuzama ca zic dar e taranism
                    Chiar era necesara razbunarea doar pt ca ti-am zis sa lasi laudatu!? Oricum parerea mea n-ai ce cauta pe LoganClub!
                    Si se zice aeratoare nu ,aerisitoare, si tapiterie nu ,tapiserie,
                    sigpic

Comment

• Am un amic ce si`a luau versiunea asta, pe rosu... in afara de ac si geamuri electrice, a vopsit barile, a foliat capota(in v sa faca legatura), plafonul, in negru... a vopsit oglinzile in totalitate rosii, sia foltat geamurile(cu tot cu stalpii portierelor) negre, a pus dvd flip-out si a schimbat boxele...sia luat niste jenti sh pe 16" cu tot cu gume... Arata bestial...
                      Sfatul meu... Daca foliezi, nu umbla cu jumatati de masura... Pui folii autorizate si n`ai treaba cu copoii...
                      sigpic
                      Show your car off in public, ride her hard in private...
                      http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

• Asa este phanes iti dau dreptate ,de la primavara intru si eu in masina, anul acesta n-am avut timp din pacate cu toate ca bani am avut stransi dar i-am investit in a 2-a mea pasiune-telefoanele-. Dar incet incet pana la primavara pun iar banisori deoparte si dupa ii investim in masina!

Va doresc de Anul Nou sa fiti So Far de anul de a trecut pt ca e So GoOd sa fii departe de toate grijile si sa te gandesti la un nou inceput de an alaturi de persoanele iubite carora vrei sa le dovedesti ca poti performa in noul an! Happy New Year!.. Logan Club! ><
                        Last edited by chris-chris; 31 December 2011, 19:17. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• I-ar sta bine asa LOW ,nu?
                          Scuzati claritatea dar era seara si.......
                          Attached Files
                          Last edited by chris-chris; 11 January 2012, 21:02.
                          sigpic

Comment

• Frumos,dar cand o vedem cu harce?

Comment

• Cu harce o s-o vedem la vara daca merge cum planuiesc eu cu fondurile! Si cu siguranta vor fi Eibach!
                              sigpic

Comment

• ia ceva ca lumea, nu cred ca arcurile sunt marea necesitate acum...ii lipsesc multe ca sa ai o urma de confort..am mers o zi cu un d asta chel asa si mi s-a parut incredibil de dificila..si nu stiu ce aveti de impartit da se zice tapiserie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google