If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Crede-ma, am vazut lume pe strada care intoarce capu si dupa loganuri, mai ales daca sunt umpic"facute", atrag priviri ca si celelalte masini, bine sa nu intram in gama limuzine si super scumpeturi!
O sa incerc sa va fac un filmulet cu subul
nu ma simt jignit ca nu am de ce si nici nu am cheie briceag, dar mie imi place. am vazut la cativa la alarma si nu avea sigla vw sau audi sau mai stiu eu ce...normal ca nici mie nu imi place sa am carcasa pe care sa scrie vw si sa am logan, dar fara sa scrie nimic , imi place .
geo: vorbeste lumea aiurea iar deschidem aceeasi discutie fara sfarsit ? tie daca iti plac angel eyes/lupe, ti le pui ca-ti plac, nu ca vrei bmw/passat/skoda/ etc. si e un exemplu mie imi place cheia briceag, dar nu as face special, in cazul lui @mir eu as fi facut, daca mi s-ar fi stricat inchiderea centralizata
ps: mir,cat te-a costat foliat pentur capota fata? pret separat manopera, material. multam
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
nu ma simt jignit ca nu am de ce si nici nu am cheie briceag, dar mie imi place. am vazut la cativa la alarma si nu avea sigla vw sau audi sau mai stiu eu ce...normal ca nici mie nu imi place sa am carcasa pe care sa scrie vw si sa am logan, dar fara sa scrie nimic , imi place .
geo: vorbeste lumea aiurea iar deschidem aceeasi discutie fara sfarsit ? tie daca iti plac angel eyes/lupe, ti le pui ca-ti plac, nu ca vrei bmw/passat/skoda/ etc. si e un exemplu mie imi place cheia briceag, dar nu as face special, in cazul lui @mir eu as fi facut, daca mi s-ar fi stricat inchiderea centralizata
ps: mir,cat te-a costat foliat pentur capota fata? pret separat manopera, material. multam
E luata de pe alfaromtrans, 220 ron parca a costat, si manopera eu + un prieten de ajutor!
i'm verry happy! Are din nou mir-u telecomanda! 60ron cip +30 ron transport + 11 ron partea metalica + de o cafea la Maestru' XP pentru programare!! Pe aceasta cale mare multumire!
si ceva poze de la intalnire>>
Pffff long time no "post" pe threadu asta.... masina intra in reparatii, au cam inceput sa pice toate pe la ea, ij urgenta sunt amortizoarele toate 4, bratele si capetii de bara...si ajunge!
Ca modificare as vrea sa revopsesc masina pe casco aceeasi culoare doar vreau sa integrez un portocaliu,nu m-am decis exact ce nuanta, metalizat asta stiu sigur, probabil ceva de la ford. Initial am vrut plafon + capota, cineva mi-a sugerat sa inpart masina in 2, adica de la baza geamurilor in sus sa fie portocalie..... sper sa veniti cu idei in ajutor.
o sa atasez o poza sau 2 pentru un photoshop.
Sanatate la TOATA lumea.
Multumesc.....arata ok, dar nu ca live, in capul meu se prezinta ca in poza 1, doar contrastu mi se pare ca ar ar iesi altfel....mai asteptam variante!
@Retro - multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment