If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Spre o noua achizitie...........Dl. Valeriuciprian ma catodicseste cu o cotier originala si un spatiu depozitare porbagaj............Vin si stickerele (sper) poze in curand!!!
multi km la toata lumea fara evenimente neplacute!!!
Imi place la nebunie cum ii sta fara bara aia cromata din fata!Super..Sa o stapanesti sanatos...
eu am si V-ul cromat ... Se da jos greu?(daca stii)
bafta in continuare!
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
@tzony.........nu Stiu Exact Cum Se Procedeaza Cu Ala, Dar Cred Ca E Prins La Fel.incearca Sa Vezi Pe La Compartimentul Motor Daca Se Vad Clemele Sau Ceva..........
On Topic - Azi Miam Pus Si Eu Toba Sport Cu Silencer. Este Firma Jom - De La Logtunning Timisoara!!!pacat Ca Nu A Fost De Vanzare Si Domnisoara De Acolo.......ma Lasam De Toba!!!!
Suna Ok, Dstul De Profund Zic Eu!!!revin Cat De Curand Cu Poze Si Filmulet!!!
@ 89.MIR vezi ce declaratii faci, mai ales daca o sa devina tatal prietenei forumist . Frumoasa masina, multi kilometri fara probleme si bafta la tunarit in continuare.
Il leg cu insnorizarea..........Cam se aud fara zbarnaieli dar u ma intereseaza si inauntru nu prea imi dau seama))nui chiar asa de mare puterea dar e ok e acceptabil..........Avand in vedere ca l-am dat jos pe fratele lui mai mare: GZ 12XD-AL 500 WATT RMS in incinta custom calculata dupa specificatii ca nu prea mai aveam loc in porbagaj!!!!
MERSI LA FEL!!!
Azi pun poze si filmulet si cu toba!!!
Poze si un filmulet cu toba sport (scuzati murdaria dar asta e cu timpu asta) , capacele si protectiile de la difuzoare vopsite negru mat, si autocolantele de prestige pe stalpi!!! Sper sa va placa.......O sa pun poze si cu ea curata!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment