Cam Asta E MIR - U Meu......
Collapse
X
-
-
@ eu astept masina live cu jante pe ea!
Etapa premergatoare porbagaj shave-uit: am cumparat azi un actuator fastR vreau sa il montez maine. Sper sa reusesc ca la mine e porbagaj cu seria 2-a de deschizatoare!
Sper sa mai ajung sa postez si ceva poze
Comment
-
Pune si tu ceva poze, nu ne mai tine asa in sah!!!!!!!!!
Comment
-
Pfff vin cu noutati, si rele si bune:
RELE: miam spart radiatoru, daca stiti faza aia din 2fast2fourious cand fac aia liniuta si la blondu vs. ala cu muscle car il intimideaza cand se pune in fata lui etc. cam asa ceva a vrut cainele cu mine numa ca lui nu i-a iesit ) )
Bune: achizitionat bara fata MCV vosita in culoarea masinii, ambele bare vopsite integral, fete de usi vopsite negru mat!
Imi pare rau ca nu am reusit sa termin cu interiorul asa cum mi-am propus!
Comment
-
Si dupa face lift-u de MCV au ajuns pe la mine si o pereche de Bi xenon de la dl.MENTORSQUAD.
Multumiiiit de ele!!!
Comment
-
arata bine cu arcele...:Psi eu am vrut sa iau tot weittec.dar m-am razgandit si am luat H&R...nu imi pare rau deloc...;)sa ai noroc de ele si sa le uzezi fara incidentebafta
cu ce ai dat pe fetele de usi inainte de vopsirea lor.....?ca banuiesc ca tre dat cu ceva sa nu sara vopseaua....:-?Last edited by FloNZN; 5 July 2009, 03:22.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Da trb dat cu primer! sau cum e in cazul meu, le da cu ceva care se face ca si cauciucul, nush exact cum ii spune!
Probl e ca trebui sa ma duc sa fac un reglaj de faruri acuma, ca un far care a fost schimbat imi bate aiurea, prea jos
Comment
-
Si ceva poze da is la repezeala, am prins si eu un foto la indemana!
Comment
-
Poze CS 89 MIR
Comment
-
A venit folia pe fata tot 5% si led-urile de la danielliviu in consola si sub bord!
poze soon
Comment
-
Ce parere aveti????
Comment
-
E folie dinaia cu relief, adica se simte si la mana ca si cand ar fi carbon!
Is nedumerit parca mi-as pune cu toate ca e 140ron metrul si imi trebuie 1.50m
Comment
Comment