asteptam sa vedem cum arata pe masina spor la treaba!
Cam Asta E MIR - U Meu......
Collapse
X
-
Originally posted by TM80MAT View Post89MIR frumoasa incercare sincer ! auzi mare atentie ! nu da cu lac peste negru mat ! nu recomand ! mai ales ca vopselele mate is foarte sensibile la lac acrilic ! nu este recomandat sa se dea cu lac peste vopsea mata ! never ! am patit-o cu multe ...dar nu am incercat pe nimic in masina ! ! locul acela cand inchizi portiera lasal asa cum e ! Numai bine iti doresc !
Comment
-
Si inevitabilul s-a intamplat, stalpii si 2 fete de usi se decojesc, am incercat sa le degresez din nou, le-am vopsit din nou, degeaba....o sa trebuiasca sa gasesc o SOLUTIE, probabil fete de ph2, si stalpii colantati negru mat .
imi pare rau pentru timpul pierdut mai ales, dar si de bani!
Deci, MARE GRIJA LA VOPSITUL ACASA!
Comment
-
Comment
-
Cadou de iepuras au sunt fetele de usi care nu mi-au iesit, pana o sa gasesc de ph2, am zis sa mai imi satisfac o nebunie si mi-am comandat un set de lupebixenon de pe http://www.xenonprojector.eu , maine o sa dau farurile jos sa ma apuc de desfacut si vopsit...
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostCadou de iepuras au sunt fetele de usi care nu mi-au iesit, pana o sa gasesc de ph2, am zis sa mai imi satisfac o nebunie si mi-am comandat un set de lupebixenon de pe http://www.xenonprojector.eu , maine o sa dau farurile jos sa ma apuc de desfacut si vopsit...
Comment
-
89mir sigur ca sa decojit vopseaua asa simplu doar pe primer nu e indicat sa dai cu vopsea eu de fiecare data folosesc si sprit kit este tub mare in spray un tub de sprit kit iti era de ajuns si sigur nu lucrai pedegeaba un tub de sprit kit costa in jur de 18 ron, si eu am vopsit multe elemente de pe masina dar nu amavut de loc probleme sa se dea jos pina acuma.... bafta in continuare.Attached Files
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postla luneta din fata scuze
@dodo - daca te uiti in posturile anteriore, exact din ala am folosit si eu, si degresat si tot....se decojesc frate....nush cu ce siliconu .... au dat pe ele!
@icstreme - da se mai vede, nush cat la % ca am dat la ochi, in principiu 2 straturi
Oricum tot raul spre bine, o sa imi iau fete de ph2, dar ramane de vazut cu stalpii si am obs si la stalpii fata azi ca incep si aia .
Azi dau farurile jos, numa sa fac rost de un pistol cu aer caldLast edited by 89.MIR; 7 April 2010, 11:59.
Comment
-
Sa nu dai farurile jos pana nu ai pistolul
Hai...bafta!
Comment
-
Si dupa o lupa seculara (4ore din care la primul far 3juma si la al 2lea 30 min ), iata farurile desfacute! Maine vopsim si sa vina LUPELEEE. "au degetele mele"
Comment
Comment