Deci primit pipe bielete noi, unghi de fuga, bujii si maine punem bateria! Rombat 70Ah!
Cam Asta E MIR - U Meu......
Collapse
X
-
-
frumos MIr asta avand in vedere ca aveam aceasi culoare ma bate gandul la o asemenea investitie:d(la ce pret ai ajuns) bafta in continuare
Comment
-
Comment
-
Va multumesc pentru aprecieri, am comanda bord cu CB si maneta, mersi Pipan pe aceasta cale!
Comment
-
Ce mah...asta e una din "uratele" forumului!
Chiar asa...mai pune si tu ceva poze!
Cu vopsitul interiorului...in ce stadiu esti?
Comment
-
Interiorul e gata, e 98% negru, dar fetel nu imi plac nici dupa vopsirea "profesionala" de la vopsitorie....asa ca o sa merg pe ph2 numa sa mai vine ceva lovele si in principal sa le gasesc.
Cat despre CB, bordul asteapta sa fie montat....chiar is curios cat is de greu la talpa!
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostInteriorul e gata, e 98% negru,..., bordul asteapta sa fie montat....!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
marefeream la ceasurile de bord cu CB repede tu interpretezi ))))
Comment
-
frumoase rau farurile...ai avut probleme cu vopseaua de cand le-ai montat?ma refer daca sa decojit sau umflat prin locuri.si ar mai fi problema cu politia,ai avut probleme cu ei?ca tare mi-as face si eu.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment