Loganul Meu Platinat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa ai grija de ea....
    presupun ca ultimele 2 poze de pe randul 2 sunt facute cand ai ridicat masina...asta nseamna ca esti incantat de ea..daca ai pozato de la inceput

PS...ai in gand ceva modificari?? ? Sau iti place stock?
    0.9 tce SL plus

Comment

Bine ai venit.Sa iti traiasca kiss-ul si multi km fara probleme.Imi place culoarea asta.De ce nu ai vopsit pleoapele in culoarea masinii?

Comment

Astept pareri si sugestii.
        Attached Files

Comment

Sa'l stapanesti sanatos ... nu aveai fonduri pentru 1.6 sau dci? Planuri de viitor? Plastiecle de la stergatoare si de pe bari iti recomand sa le dai jos ... te va anunta lumea imediat de ce ...
          sigpicMy ride

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
            E un Laureate, nu?
            Singurul lucru care mi se pare in plus pe masina sunt protectiile pe colturile barei. Daca tie iti plac, gusturile nu se discuta.
            Autocolantul cu Lazar Service de pe luneta se poate da usor jos, daca te deranjeaza.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme
              ai ceva la masina care ma "deranjeaza" grr... )
              cum doamne iartama ai reusit sa prinzi parfumul ala la aerator in fata ? Ca am si eu identic dar lam pus pe orizontala la aeratoarele de la geam (pe bord) are vreun "truc" ceva ? /

Comment

Cum ziceam ... imediat au sarit la gatu baiatului cu plastic pe stargatoare si plastice pe bara ) gusturile nu se discuta draci de forum ))
                sigpicMy ride

Comment

Originally posted by andrei View Post
                  E un Laureate, nu?
                  andrei, daca te uiti mai bine e un kiss
                  Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:21.

Comment

De ce sunteti contra acelor protectii de pe bare?Stiu ca sunt urate insa sunt utile.Eu mi-am gasit masina atinsa in colturile barilor de vreo 3 ori de aia care nu stiu sa parcheze.Macar daca tot ma atinge vreunu sau il ating eu pe altu sa nu se loveasca tabla pe tabla(sau plastic).

Comment

E frumoasa, culoarea aia chiar imi place si pozele sunt foarte clare...da-ne mai multe detali, de cand o ai, cati km ai cu ea
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Va multumesc pentru primirea calduroasa in rindul LOGANARILOR.
                        Da sunt ft incantat de masinuta mea . M-am gandit si la alte imbunatatiri insa deocamdata e bine si asa .
                        Pleoapele nu le-am vopsit in culoarea masinii pt ca asa au fost (cadoul ) impreuna cu paravanturile .

Comment

Daniberila
                          te rog explica'mi si mie cum ai prins parfumul la aerator ca si acum il am in masina si innebunesc ca nu reusesc sa il prind
                          off: imi recomanda si mie cineva parfumuri care sa se potriveasca pentru aeratoarele noastre (la prinderea clamei ma refer)

Comment

Loganul ca Loganul..arata bine ,nimic de zis.
                            Haios e maidanezul care sta la umbra Loganului.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ambipur-mere stas,si miroase bine
                              God is my copilot

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google