Loganul Meu Platinat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

merci se intapla ca acel ambi pur sa fie si de durata ? Ca am mai patit'o cu unele care se terminau in 2-3 zile
    Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:22.

Comment

Raspunsuri

In primul rand vreau sa spun ca masina este un Logan Kiss fm , cumparata pe 28 feb 2008 - pret 8750 euro cu garantie extinsa si vopsea metalizata. (1250 KM acum)
      In al doilea rand plasticele de pe stergatoare au fost moftul meu desi nu stiu cat vor rezista , iar Protectiile de pe spoiler le-am pus pentru ca mai este un sofer in familie si are carnet doar de 6 luni .
      Odorizantul de la aerator nu sta tocmai bine in acel loc dar daca reusesti sa il prinzi cu clema lui in interiorul aeratorului (la partea de jos si cu aeratorul deschis) poate ai sanse sa stea o vreme .Daca nu iti recomand lipirea lui cu scai cu banda adeziva sau gaseste o clema de la un alt odorizant.
      Puteti fii si rautaciosi insa si cainii au rolul lor.
      Pleoapele nu le-am vopsit pt ca asa au fost ( culoare neagra ) impreuna cu paravanturile fumurii - pret 63 lei.
      Motivul pt care am optat ptr. 1.4 MPI este destul de simplu asa am gandit la momentul respectiv si in plus nici nu ma prea dau banii afara din casa ( asta nu inseamna ca sunt sarac).
      La modificari majore nu m-am gandit insa as opta pt jante de aliaj , spolere si praguri ,senzori de parcare ... asta in timp.
      Va multumesc , chiar si celor rautaciosi , uneori critica este constructiva.

Comment

Imi cer scuze daca sunt vizat ... am intrebat de motorizare de curiozitate si pentru ca motorul de 1.4 te va lasa in depasiri si etc + ca majoritatea intreaba de ce nu ai optat pentru altceva ... nu am fost rautacis ... catelul a fost o ironie dulce nicidecum rautacioasa ...
        sigpicMy ride

Comment

Nu m-am suparat D-le De luxe , Sunt de acord ca este un pic cam "puturoasa" , dar daca nu este incarcata fuge de iti vine sa-i papi toba draga de ea.

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
            Imi cer scuze daca sunt vizat ... am intrebat de motorizare de curiozitate si pentru ca motorul de 1.4 te va lasa in depasiri si etc + ca majoritatea intreaba de ce nu ai optat pentru altceva ... nu am fost rautacis ... catelul a fost o ironie dulce nicidecum rautacioasa ...
            deluxe, asta este.. uneori.. cand esti prea incarcat (mai multe pers in masina sau marfa sau etc) cam greu la depasiri.... dar vis-a-vis de asta, vinerea trecuta am fost la brasov cu prietenul meu sa isi cumpere o masina de la un tip de'acolo, vreau sa precizez faptul ca, la intors, cand eram singur in masina (el si prietena lui erau in noua lor masina ) cu motorul de 1,4 .. (asa cum il considera unii si de altfel si eu aveam o parere "slaba" fata de el, da sunt multumit de el in momentul de fata) , am condus mai sportiv sa ajung mai repede acasa intram cu a 3-a in depasiri mai la musteata fara nici o problema, chiar mam jucat cu un tip cu un sharan... iar cu a 4-a il tineam 90-100-110 dupa care urma a 5-a. am masina de 1 luna si 2 saptamani dupa cum bine stiu unii dintre colegii de pe forum si innainte am avut un polo 1.9 sdi (o mica paranteza) si drumul asta de brasov a fost primul drum mai lung care lam facut de cand treaba cu loganu si sincer nu ma dezamagit PAREREA MEA.. cine stie altii.... si crede'ma ca, cu polo nu imi era frica ca ma lasa in depasiri si sincer NICI CU LOGANUL de 1.4-- si di nce am "dedus" eu din acest "mers" am ajuns la concluzia ca , daca tot vrei ceva performanta de la 1.4 trebuie condus putin mai sportiv in momentele cand vrei performante (spre ex , sa schimbi la 3,5-4 mii de ture in loc de 2,5-3 mii..)
            deci DANIBERILA am facut 3224 km in 1 luna si jumatate si cred ca sia dat drumul moptorul cat de cat si sunt MULTUMIT chiar daca e 1.4!!! , in orice caz iti urez din nou sa iti stapanesti frumusetea sanatos, fara incidente si la multi km
            Last edited by RazvanB; 3 April 2008, 00:13.

Comment

Nu m-am suparat D-le De luxe , Sunt de acord ca este un pic cam "puturoasa" , dar daca nu este incarcata fuge de iti vine sa-i papi toba draga de ea.
              Mi-ar fi placut un 1.6 16V dar fiecare se intinde cat il tine plapuma . Apropo daca avea mai multi euroi luam o Kia CEED 1.4 (110 hp) .

As fi curios cati dintre voi a cumparat Loganul beneficiind si de programul rabla pt. ca eu nu am reusit si acu am 2 Dacii.

Nu tin sa te contrazic D-le Razvan , masina fuge destul de bine , poate depinde si cine o conduce si cat ii cere .
              In principiu masina mea este inca in rodaj si nu cred ca ar trebui fortata la maxim . Si eu schimb la 3000-3500 dar la ultimul drum ( cu multe serpentine si in continua urcare) am simtit ca este un pic cam puturoasa , Se poate sa fie de vina si soferul care s-a dat jos de pe o Dacie 1310 . Oricum nimeni nu e perfect , iti multumesc ca ti-ai impartasit experientele si iti urez multi km cu loganelul 1.4 MPI .
              Last edited by andrei; 3 April 2008, 11:27.

Comment

Nu mai pleca urechea la cei ce zic ca 1.4 e nu stiu cum si 1.4 nu stiu ce, e un motor foarte ok, si eu tot 1.4 am si sunt foarte multumit, intr-adevar trebuie dusa in ture daca vrei mai multa performanta dar nu ii strica din cand in cand sa-i mai "dai in gura", se mai curata injectoarele... Multa bafta.
                No, apoi blana
                Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Salut, arata f bine kissul de care si eu "m-am indragostit" prima oara cand l-am vazut. Nefiind mare fan al tuning-ului, kiss-ul a venit cu tot ce aveam nevoie(il am de o luna si inca nu am pus nimic pe el fata de cum l-am ridicat de la dealer). Ce mi s-au parut interesante au fost husele care le ai tu, daca poti sa le faci o poza din apropiere(sa observ materialul) si sa dai mai multe detalii despre ele, caci si eu caut ceva sa se potriveasca dar nu gasesc.
                  In legatura cu rabla, si eu am incercat sa dau vechea dacie dar nu am reusit. Am tot asteptat rabla 2008 dar vazand ca nu apare nici o stire, m-am hotarat sa cumpar masina fara rabla. Vechea dacie am reusit sa o dau cuiva(avea cutia de viteze blocata).
                  Spor la drum si cat mai multi km fara probleme.

Comment

O sa incerc să fac şi nişte poze cu husele dar până atunci pot să îţi spun că le-am luat de la Real din Sibiu , sunt huse universale pentru maşini dotate cu airbag lateral (faţă) , iar cele din spate prezintă 2 fermoare ( pentru banchete rabatabile) . Preţul 120 Ron
                    Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 12:30. Reason: greseala

Comment

Sa il stapanesti sanatos, si sa te bucuri de el
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Imi place golanul tau...sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km cu el fara incidente....
                        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Mulţumesc pentru aprecieri . Vă urez mulţi Km fără probleme şi multe posturi pe LOGAN CLUB . Să auzim numai de bine.

Comment

Salut si bine ai venit pe forum.
                            aparatorile de pe bari, partea cromata dao jos, sa fie tot negru si sint de acord cu ele
                            ideea e sa fie cit mai invizibile
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Salutare, sa ai noroc de noua achizitie, nici eu nu am reusit sa iau cu programul rabla asa ca am luat fara . Eu am acum 2800 km si in afara de incidentul cu uleiul pe la distrubutie sunt multumit de masina . Huse exact ca tapiteria la kiss fm se gasesc in Sibiu la un magazin de piese/accesorii Logan la 120 ron si unele originale la 200 ron .
                              sigpic

Comment

D-le Streulea am ajuns la concluzia ca am facut o mare greseala cu acele aparatori , dar orice greseala se repara . Acum am vopsit spoilerul fata in culoarea masinii si arata altfel , il voi vopsi si pe cel din spate... cand voi avea mai multi bai . Promit si niste poze .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google