Loganul Meu Platinat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by PeRuZzI View Post
    Salut , frumos logan .. am si eu intrebare , cat ai dat pe huse si de unde le-ai luat ? eu ma chinui de ceva timp sa caut niste huse care sa vina bine pe masina dar nu am gasit nimic calumea
    Husele le-am luat acum un an si trei luni de la REAL din Sibiu si cred ca au fost 180 lei.

Originally posted by Raul88 View Post
    si eu sunt de aceeasi parere cu sibianul...nu prea da bine cromul ala cu culoarea gri a masinii...ar merge sa le faci tot in culoarea masinii
    Mda ...apreciez parere voastra insa ce am eu pe oglinzi si la minere usulor este din inox , se lipeste cu banda adeziva si..mie sincer..imi plac asa cum sunt..de gustibus non discutandum.

Originally posted by RinSpeed View Post
    fieare dupa buget dar daca ala de 1.4 merge ce ai zice de un 1.5 dcI 85 cp + resoftare ala cum crezi ca ar merge? 1.4 nici nu merge k-lumea si consuma si cam mult.
    in rest bafta in condus
    Asadar fiecare dupa buget..dar depinde al cui buget..my san..abtinete te rog asta nu e un treath 1.4 contra 1.5 si nici un poll..spuneti doar parerea despre ceea ce vezi.
    Last edited by daniberila; 1 April 2009, 18:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

totusi vopseste bara din spate sa dea mai bine la look-ul masini...arata bine masina, sa o stapanesti sanatos

Comment

Nu sa mai scris de mai bn de 2 ani cred ca si'a schimbat si masina mai uitati'va si la date )

Comment

parerea mea este ca masina arata mai urat acum cu bara fata vopsita, ar arata urat si cu ambele vopsite, loganul este cel mai frumos fara aceste 2 bare vopsite in culoarea caroseriei, laureateul este mai aratos afara decat prestigeul, nu si in interior
          Logan laureat 1.2

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google