B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu la ce te gandest tu ..... albastru,alb,rosu
    eu cam ca asta o vad ....albastra simpla ,jante albe ,rollbar alb ..."stopuri rosii "
    nu e un VT dar eu zic ca e simpla si cu bun gust .

Ps :vezi ca "viu`" acasa
    Attached Files
    Last edited by lau911; 1 March 2012, 21:02.
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Drace,bani de o vopseala impecabila nu am,si decat sa dau de mantuiala pe usa si aripa,trag o colantare anu asta(ies si mai ieftin) o fac si cu model si sponsori pentru CNIA,si la anu o vopsesc.Ma gandeam la ceva in genu asta dar in loc de alb rosu si de galben alb...Interioru va fi negru, probabil o catifea neagra pe plafon,rollchage-ul albastru egee si cateva briz brizuri din interior,orcum mai e mult de lucru sper sa pun cat mai multe poze cu fiecare pas,pana una alta am facut rost de un adaptor pentru volan sport,un set de roti janghinoase de macelarit(inca sunt interesat de cele 2 ''bucati'' ale tale).In principiu cam atat,astept sa aduc masina acasa......
      Attached Files
      Last edited by GOLAN91; 2 March 2012, 01:05.
      sigpic

Comment

• Si numarul sa fie galben de tip Distrigaz, da? Asculta-l pe Gogaie ca spune bine ce spune, nu degeaba o ia pe apa "meeneerala" cateodata!

Mai bine-i tragi o colantare.. iesi mai castigat. Iar o bubui, iar o tragi in "hartie".
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Daca iese ca in poza e crima.
          Eram zilele trecute prin trafic si aud un motor si evacuare belea si:
          Clio nou SPORT fita rau.
          Se dadea si omu la el.
          B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Eu unul nu as incerca sa bag rosu in acea combinatie. Iti amintesc ca combinatia albastru cu rosu apartine celor de la Citroen la WRC... Eu fiind un "mic" pasionat de asa ceva nu as face asta... Uite cateva scheme de culori pe care le-as incerca eu...

http://images.rallymoments.com/photo...reur-0_500.jpg

Comment

• Pai DTM nu prea e schema de culori...ultima e o ideie si primele 2 la mine nu merg.Ce ziceam eu rosi in loc de alb o dunga mult mai discreta......o sa fac cateva VT-uri sa vad cum arata.
              sigpic

Comment

• Da o schema cu rosu - galben - albastru cum ar fi? Ca doar masina e din romania ...

Termina repede gargarita cu service-ul ?
                sigpic

Comment

• parerea mea ( nu dati cu paru ) e sa mergi pe o combinatie de culori OEM. culorile si lay-out ul de pe s1600 nu sunt aruncate la intamplare pe masina. oameni cu experienta sunt platiti sa creeze o grafica " cat mai placuta ochiului "
                  cel de Gordini la fel
                  cum a zis colegul Cristi mai sus. e bine venita o combinatie de culori care sa se identifice cu marca. alb albastru galben
                  Attached Files
                  Last edited by alessandro; 3 March 2012, 11:03.

Comment

• Pai luni sau marti e gata,acel galben cu albastru OEM nu imi place mie...vroiam ceva mai original,dungi sunt pe majoritatea cliourilor...
                    sigpic

Comment

• marxule , mie nici culorile alea de pe s1600 nu-mi plac si nici macar albastru ala de pe gordini , parca-i logan albastru nemetalizat,asa arata )
                      Nu-mi dau foarte bine seama ce albastru ai pe masina ,dar daca e aceeasi culoare ca in postul 151 e una superba,deci daca ii dai vopsea proaspata e ce trebe ...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nup cea din postu 151 e mai inchisa decat a mea,un egee mai deschis,a mea bate spre verde...eu stiu ca e ce trebe,dar la tavaleala nu se merita e pacat de ea.
                        O colantare ma costa foarte putin in comparatie cu vopsitu.Astept propuneri si VT-uri...dau o bere castigatorului...
                        sigpic

Comment

• O colantare in stil LOGAN CLUB.
                          Ceva unic.
                          B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Si cateva Vt-uri,daca are cineva o ideie mai buna e bine venita.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• parerea mea ... a doua poza! dar fara prelungirea pe aripile spate(sus).
                              sigpic

Comment

• Tot aia ziceam si eu,dar colantat si bandou lateral albastru....o sa mai incerc si alte modele.....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google