B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu semislickuri/slickuri merge greu ca dreq directia... , pacat ca a trebuit sa inveti din proprie experienta
    Cel mai bine pentru rally si jaloniade prin parcari este sa iti cauti o caseta de directie electrica , se gasesc la bani putini de pe clio diesel si e ce trebuie,majoritatea cunostiintelor folosesc asa ceva pentru raliu.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Servo am pe masina full electrica nu electrofidraulica ca la diesel,dar nu i-am dat de cap dece nu merge,ce semnale nu ii vin.
      sigpic

Comment

• Felicitari asta micu imi place cum te dai ai avut profesor bun.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Merci,daca aveam servo poate imi depaseam profesoru,dar nu-i timpu pierdut.
          sigpic

Comment

• Jos palaria ..imi place cum se misca masina in configuratia actuala 1.4 stock chel (cu jumate de traseu) ti-am zis ca o sa fi multumit din toate punctele de vedere .....un motor ieftin de intretinut cu un consum pe masura , pe care il cunosti ca pe propriul buzunar ....

multumesc pentru demonstratie .....de fiecare data cand merg la tine in masina ma ambitionez mai tare ...sa imi fac si eu rabla
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• vezi ca servo ala full electric mai are si un calculator ... daca n-ai legat calculatorul e clar ce nu merge
              Tot de trizel e si aia full electrica.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• In principiu calculatoru e legat,ca nu am umblat la el,dar probabil nu primeste un semnal...am in bord si ABS aprins,in principiu merge ABS dar am impresia ca merge dubios...dizelaru are pompa popriuzisa electrica si are si lichid,eu nu am lichid am un motor direct pe coloana de directie...
                sigpic

Comment

• Mda. Nu s-a umblat la calculatoarele si instalatiile de directie si ABS. SUnt separate de instalatia de motor. Banuiesc de ce nu merge. Am avut prea putin timp la dispozitie . Sper sa o rezolvam repejor.

Mersi drace pt locul 3
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Felicitari pustiu`!
                    Imi pare rau ca nu am putut ajunge sa va sustin, asa, fata-n fata, dar v-am tinut pumnii toata ziua
                    sigpic

Comment

• pai calculatorul ala tre sa primeasca si semnal de viteza ca sa stie cum sa functioneze...
                      Restu nu mai stiu ce mai trebuie legat.

Comment

• bravos taurete mic

Comment

• Bravo ma piticule! Ma bucur sa vad din nou rs-ul de 1.4 pe pista :P.
                          Fac pariu ca se misca bine masinuta... Abia astept sa dau si eu o tura cu ea.
                          Felicitari pt indemanare!

Comment

• Merci Geo,se misca mai bine decat crezi Cristi,ma surprins chiar si pe mine cand e gata promit ca te dai o tura.
                            Cristi cutia de 1,2 nu are senzor de viteza....din ce stiu eu isi ia din ABS viteza,acuma nu merge nici ABS am testat si nu merge....stau si ma gandesc dece nu merge ABS,ce treaba are cu motoru,trebuie luat in calcul ca nu mai am clapeta electronica,mufa e in aer...
                            sigpic

Comment

• pai ECU dinainte probabil comunica altfel cu ABSul decat ECU asta ce il ai acum pe masina... Eroarea din ABS e probabil lipsa de comunicatie cu ECU ...

Comment

• Mda, tot nu scap de CAN

Treaba e ca ECU nu trimite nimic la ABS, nici cel de 1.2 si nici cel de 1.4 Ramane sa ma mai chinui, sa pun cap la cap ambele scheme electrice. Ce semnal ar vrea ABS de la ECU?
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google