If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E mai proasta decat prevede legea,daca accelerez in treapta 2/3 se deplaseaza schimbatoru prin masina)))Merci mult pentru dimensiunile la inel,eu am pus unu de logan,dar nu se aseaza cum trebuie si se sparge,caut s-a vad daca gasesc la un pret mai realist.
drace tu ai evacuarea de la mine pe masina?
daca da...unde draq ai pus tu inel de foc, pentru ca nu prea aveai unde sa il folosesti.flansa unde acel inel s-ar folosi a fost eliminata si s-a pus racord flexibil in locul ei.
tu te referi cumva la etansarea de la galerie(serpii de fabrica) cu restul traseului?
ma gandeam eu....poi acolo nu au nicio treaba dimensiunile amintite de Ionut mai sus.eu pe a mea masina am galerie stock de logan luata de la razvanypo si am pus-o asa cum a venit de la mama ei de la mioveni cu garnitura ei.nu am avut probleme de etansare/samd.
vezi ca tre un pic bibilita pana strangi suruburile alea 2 de fixare a colierului.
La logan acolo are un inel de azbest si suruburile au arcuri s-a amortizeze vibratile in loc de racord flexibil,eu am racord si nu am acele arcuri,e asa cum a venit de la tine si galeria e a motorului si nu stiu ce imi trebuie s-a etansez acolo cel de logan nu se pupa....lam pus eu asa mai fortat dar nu tine mult.
Am montat tot inel de logan si bieleta antirasturnare fixa.Cum termin cu una dau de alta,mai nou UCH e trotilat cand il apuca nebunia semnalizeaza stanga...a verificat Dsign instalatia electrica maneta si totu pare in regula,ramane s-a pun alt UCH.Pana una alta am gasit un filmulet de la ultima etapa,unde mi-am facut de cap fara timp....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment