B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 402 zif

De 1saptamana sunt posesoru unui clio 2 bicorp??(asa ai zice sau gresesc?)1,2 16v cu 85.000km(probabil 150.000 in realitate) a fost adus din franta de cineva pentru nevasta,dar intr-e timp a intervenit ceva si lau vandut.La prima vedere masina pare in regeula,cu ceva probleme,dar astai farmecu,trebuie sa am si eu ce surubari la ea.Este editie limitata playstation2,masina are Ac,ABS,volan piele,reglabil,geamuri electrice,scaune sport,servo directie electrica,etc.
    Masina a costat 1.700euro+taxa400 eu zic ca e un pret bun.
    Masina are si ceva probleme cum ar fi,nu mergea geamu electric de pe stanga(desfacut curatat rotoru la motoras si gresat,si merge ca nou)buton avari ramane blocat,se aprinde martoru Serv in bord,lipseste a doua sonda dupa evacuare,si are sarit Airbag din scaunu dreapta si este cusut,usa a fost schimbata,mam uitat cat am putut nu are schimbat si pragu sau stalpu etc.,maneru de pe dreapta este crapat din cauza excesului de zel,bandou fata infundat,si ceva zgarieturi,in rest cam atat.
    Sper sa termin cu reparatile cat mai repede si sa ma apuc de modificari.
    Ca si modificari sunt multe de spus,suspensi,frane,roti,scaune,centuri,volan,roll chage si un swap.
    Attached Files
    sigpic

sa-l stapanesti sanatos ! dar motorul nu-l schimbi ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Draguta masina si e tot albastra...la cati mai multi km!
      Da nu e cam mic motoru 1.2?O pregatesti de rally?

Comment

Frumos Bicorpul, sa-l stapanesti sanatos si spoor la surubarit !

Comment

Mereu pleci cu ea la munca de nu o vad niciodata pe timpul zilei, doar Loganul. Am vazut topicul de pe clubclio sau cum ii spune.

Spor la modificari si sa ne dam pe viitor.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

a zis ca face swap , e la moda sa zica pe iengleza , in loc sa zica ca pe viitor inlocuieste si motorul.
            AC-ul il dai jos ?

Comment

Bai nene ce cauta VRN in fata ta ?

Hai ca e frumoasa masina, mici imperfectii dar la pretul asta ce sa ceri ?? 2100Euro inmatriculata, e perfeeeeeeeect! Sa o folosesti cu placere si sper sa-i faci tot ceea ce-ti doresti la ea!
              sigpic

Comment

cat mai dai pe motor si swap la banii aia luai the real thing ... ma indoiesc ca ai iesi mai ieftin si daca iesi , iesi cu cateva sute de eur ,plus ca in afara de forma nu au nicio treaba una cu alta )
                Frumoas masina ,s-ai bafta de ea , e foarte fain ca e ph2 ...si arata a masina nu a gandac
                VRNu era la shortshiftat )
                Last edited by Cristi_Xp; 25 August 2011, 00:27.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi , poate nu are banii gramada , asa ii baga cu taraita , chiar daca iese mai scump.

Comment

Frumusel "dovlecelul". Multi kilometrii fara probleme si mult succes la surubarit,mesterit si tiganeli
                    p.s.: e da' curse?
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                      Cristi , poate nu are banii gramada , asa ii baga cu taraita , chiar daca iese mai scump.
                      pai in cazul ala mai frumos era un proiect de logan cu swap
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ms baieti,daca erau bani saream direct pe un Rs dar este dublu si ceva la pret,eu mi-am dorit in primu rand sa am masina mea,sa nu ma intrebe nimeni nimic de ea etc.,loganu nu era a mea,era a parintilor,si nu aveam cu sa multumesc pe toata lumea,sa consume putin,sa traga bine,sa fie comoda,sa stea si pe curbe,sa nu ma ia nici politia etc.,asa am preferat sa fie a mea din bani mei sa nu am nici o treaba cu nimeni,asta e cel mai important pentru mine.Vom vedea in viitor ce s-e va intampla.
                        Duminica am fost la shoping prin vitan,am luat 2 manere interioare(unu era crapat),2semnale de aripa albe(de logan),una bucata maciuca schimbator albastra(e cam urata culoarea,dar se rezolva),un burete de lustruit farurile,(au iesit foarte bine),si o mana de cleme/clemute si suruburi zdravene pentru a monta barile de rigidizare.
                        De curiozitate mam apucat de demontat admisia pentru a vedea ce corp clapeta are,un ''rahat'' de corp pe care nu am cum sa il maresc,si sper in adaptarea unuia de logan(tot de 1,2) dar nu stiu daca voi reusi cu electronica,short-shifteru e aproape gata,din pacate poze nu am,dar incerc sa pun cat mai multe pe parcurs.
                        Ps dau si aeru jos.
                        Last edited by GOLAN91; 25 August 2011, 09:35.
                        sigpic

Comment

Am toata increderea ca la final va iesi ce ti-ai propus

Comment

Felicitari pentru achizitie! Ai ganduri mari cu ea... asa sa fie :P.
                            Cum merge cu soricelu' ala de motor ?
                            My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

frumos golane sa-l stapanesti sanatos fara evenimente.
                              subscriu la ce a spus cosmin

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google