If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa-l stapanesti sanatos ...fa te rog o poza sa vad daca e acelasi motor ca la mine...
cati cai putere are?...la mine scrie 75cp ....dar inca nam abuzat de ei ...am observat la al meu ca lucreaza mai vioi intre 3000 - 4000 ture...spor la modificari ...
Ms alex incerc sa iasa ce visez,dar visez cam multe...ms Marius astept sugesti din partea orcui si cat de curand o sa ies pe strada cu gandacelu.
yanys este acelasi motor,al meu are un capac in plus dasupra,in rest acelasi drac,difera si constructia corpului clapeta(dar nu afecteaza performantele) si asta tot 75cp are,in general orce motor mic in ture e o leaca mai viioi.
Cezar ia in considerare ca inca sunt incepator in ale sofatului,si din pacate(mai am de invatat) cand voi fi sigur ca 75cp nu ma mai pot surprinde in nici un fel,atunci e timpu de alceva,nu sunt de acord cu o masina de 200cp si sa nu fiu in stare sa ai pun pe sosea(execeptand situadia de pe Maghieru cu 40km/h),sunt multi cu masini puternice care habarnau sa conduca e plina lumea de ei,nu vreau sa fiu unu dintr-e ei,vreau o masina modesta care in orce conditi sa pot folosi acei 75cp......O sa apara poze noi de wekendu asta cu masina,ms VRN pentru scule si ajutor.....
Verginio ms,sa sti ca e oarecum ieftina daca se potriveste de pe logan
daca tot ati umblat pe la timonerie pe acolo , e vreo sansa ca sa nu ridice timoneria ca sa intre in marsarier din cauza la chestia aia de la schimbator ? Imi intra cam greu in marsarier , am reglat timoneria pe sub masina dar la fel intra .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
La mine intra ok,dar iese cam greu(asa era si inainte),short-shifteru nu are nici o treaba cu mersu inapoi,nu am umblat la ansamblu respectiv.
n-ai inteles intrebarea .
Ma refeream la faptu daca te-ai uitat la el si daca crezi ca e posibil ca de acolo sa nu functioneze ceva ca lumea .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment