If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vin si scaunele,dar momentan mecanicu sef e in concediu,cand vine ne apucam un pic de treaba,timoneria este pe tija,pai vechea maciulie am macelarito sa o dau jos,si am cumparat din vitan maciuca albsatra cu 25lei(spui vanzatorului ca e cu inel de mers inapoi troaca).Si se poate taia si din tija si short-shifter.....spor la treaba cataline
De azi incep pregatirile pentru urmatoarea etapa din Campionatul National de Indemanaremecanicu sef a venit din concediu de alfelf si eu dupa o mica plimbarica pe la munte,masina a mers foarte bine,chiar daca si in concediu am facut pe mecanicul,din cauza unui carenaj spate care la abordarea virajelor stranse statea in calea rotilor(multumesc Dsign pentru roti,sper sa gasesc si eu la fel),sa rezolvat prin montarea a doi distantieri.Masina se conporta foarte bine pe curbe,din cauza amortizoarelor pe duca pe sicane ridica cate un crac sa faca pipi,dar e ok.Maine sper sa pun ceva poze mai interesante....
Jucau cu urechile ridicate,acum duar cu ele pleostite pe jumatate.....Azi am reusit sa montez pe clio arcurile fata H&R de logan si a coborat cativa cm,dar mai trebuie...si pozele promise.
Deci ma plimbat si pe mine o tura mica, imi place masina
E tot ce iti trebuia tie mica , agila si buna de tiganit
Cand am vazuto cu jantele astea ,am zis ca nu e adevarat .Sa nu i-le mai dai lui Dsign inapoi si asa el are mai multe )
Wekendu care tocmai a trecut am participat la a5 etapa a Campionatului National de Indemanare care sa incheat cu o clasare pe ultima pozitie a podiumului,si impreuna cu colegul Viperutzu am urcat pe prima pozitie la echipe....deci cine e pe primu loc?Logan Club Bucuresti se stie....multumesc si celor care ne-au insotit si au indurat cot la cot cu noi frigu de afara.... si sper ca nu iam dezamagit,cateva poze.(cine mai are poze il rog sa posteze)
Felicitari pentru participare si pentru clasare. Experienta conteaza nu clasarea sau secunda in care termini. Astea conteaza dupa ce iti faci un portofoliu si trebuie sa ai o oarecare prestanta.
Ms baieti.ne vedem la urmatoarea etapa si ultima pe acest an. dsign daca acum nu ai participat din motive tehnice.tare mie ca la urmatoarea nu participi din motive tehnice numai de mine stiute.....ce misto ar fi un podium LCB ......astept pozeeee vipere
Ms.adevaru este ca lam sabotat pe dsign dar din gresala.....fuge de fund.dar acum nu aveam asa mare nevoie.la etapa2 aveam nevoie.sper ca urmatoarea sa fie asemanatoare.....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment