B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ceva bunatati pentru urmatoarea etapaUlei Motul,filtre,cateva prezoane de racing,pedale handmade si buton avarie racing(unu original 100lei)))))
    Attached Files
    sigpic

Comment

Foarte tare butonu'. Multa bafta duminica la proba de indemanare!
      Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

am eu un buton d'ala :d nu stiu care e istoria lui si daca e functional
        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Filmuletele din wk:

B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

felicitari pentru concurs. tot respectul

Comment

ce tare mere buburuza !!! ))
              pacat ca`i barca tare
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

drace m-ai bagat in boala vazandu-te cum te distrezi ,cand oi veni in tara ma bag si eu la asa ceva fara servo arunc jaloane in sus ,nu ma intereseaza ca nu stiu sa ma dau , alerg acolo de nebun
                superba se misca dracovenia ....m-am jucat putin cu ea in PS ,sper sa iti placa

sa te inteb ceva :iti inspecteaza masina inainte de probe ,serii bla bla ?
                Attached Files
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Nu inspecteaza nimeni nimic, dar sa nu vii cu uleiurile curgand din ea...

Golane, felicitari, se misca excelent gandacul.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Multumesc pentru sustinere si filme,sper ca nu am dezamagit foarte mult cu ultimele 2 ture foarte proaste.Pentru mine a fost cat se poate de bine,chiar daca nu am primit o cupa,eu stiu ca am avut cel mai rapid tur(la egalitate cu viperu) dar in mansa cronometrata de antrenamente care nu se ia in considerare la final,cu o masina net inferioara din toate punctele de vedere fata de adversari,si ma bucur ca mi-am demonstrat ca se poate face treaba si cu una stock.Sper ca urmatoru campionat sa il incep ceva mai bine pregatit tehnic(merci lauu pentru poze,foarte misto)si dece nu si un sponsor.Toate cele bune.Cine are poze si filme il rog sa puna,dau o bere.
                    sigpic

Comment

se misca destul de bine , nici nu-ti dai sema ca e 1.2 ...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ma bucur sa aud asta,mai ales de la tine si nu esti singuru care a zis asta...nici nu vreau sa imi imaginez cum s-e misca buburuza ta....
                        sigpic

Comment

a venit antrenat de pe 1.4 ...
                          un filmulet din partea mea diseara

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                            Ma bucur sa aud asta,mai ales de la tine si nu esti singuru care a zis asta...nici nu vreau sa imi imaginez cum s-e misca buburuza ta....
                            a mea nu stie sa mearga serpuit ... numa drept
                            n-am invatat`o ...

Comment

Astept filmuletu cosmin,pai dece mai,ca loganu stia si serpuiala.
                              Diseara sper sa pun poze cu autografu lui Vali Porcisteanu,dat chiar pe capota bolidului 1.2.....daia mere tare....
                              sigpic

Comment

Eu zic sa pui folie de-aia transparenta pe capota sa ramana autograful acolo(sau macar pe zona aia , pt ca probabil la prima sau a 2-a spalare se ia si e pacat).nu oricine are autograf de la vali porcisteanu.

P.s. cine are poza aia cu autograful obtinut de mine in numele LCB ca o vreau si eu??
                                Fara Semnatura.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google