Da bre ii moale,tine in 'fund'.
B 402 zif
Collapse
X
-
L-ai facut vedeta pe strambete
Te astept in weekendsa pedalam
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostDa bre ii moale,tine in 'fund'.
Comment
-
Hai ca ai alta problema acum, o sa o dezbati si p-asta fo 2 luni...
Golan a pus lichid de care trebuie, nu mai tot dati vine pe lichid aiurea
La fel si cu cantitatile, ati inrosit forumul cu cantitatile mai mari de lichid, insa este asa cum v-am zis : sistemul inghite o cantitate de lichid mai mare decat era inainte (cu etriere mai mari creste volumul necesar de lichid) insa odata purjat corect sistemul, acea cantitate de lichid marita nu va influenta cu nimic asupra pedalei.
Practic, lichidul se misca intr-un mediu inchis, pur si simplu il misti dintr-o parte in alta si nu conteaza daca misti 250 ml sau 300 ml.
Iar mergi la "ingineri" ? Ce, nu stii sa-ti faci aerisirea singur? N-ai acces la softul de diagnoza?Last edited by dsign; 25 November 2011, 13:03.
Comment
-
nu merge cu DDT ul. cica doar CanClip ul stie sa acceseze ABS ul
asa este descrisa procedura in manual. ce sa zic mai mult ? cateodata sustii sus si tare ca asa scrie in manual...si acum imi zici sa o fac singur cand sa te cred ?
inginerul lucreaza la Titu. sunt constient ca nu exista padure fara uscaturi dar hai sa nu ii bagam pe toti in aceiasi categorie.Last edited by alessandro; 25 November 2011, 13:04.
Comment
-
merge cu DDTul , dar trebuie interfata derelek care costa cat un sfert de logan,aia stie si CAN , deci pana atunci e rentabil CLIPul . Oricum ddtul e de 50 de ori mai destept ca si clipul .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Strambete a?las ca ai spun si lui sa vedem ce parere are...
Momentan pedala tine mai sus acuma,sau curatat si discurile/placutele,si maine pedalam sa vedem daca mai urca.
Pai si ce poti vedea la ABS??
Ca e un loganar mai mic si vreau sa raman aciuleasigpic
Comment
-
@alessandro, n-am sustinut ca nu trebuie facut conform manualului, ba dimpotriva... Intrebam de ce nu-ti faci singur p[rocedura de purjare a greupului hidraulic. Nu stiam ca nu merge decat cu CLIP
Comment
-
Nu ma deranjeaza,sa lamurim problema grupului de ABS aici,la mine a mai urcat pedala foarte putin,,inca nu calca corect placuta pe disc,astept sa se aseze la locul lor si dabea dupaia trag concluzi.
Am o mare nedumerire,ce roti sa aleg 14 sau 15??pe 14 mai greu gasesc cauciucuri bune,de exemplu toyo.sigpic
Comment
-
Eu zic sa mergi pe 15' sunt mai comune plus ca ai si mai multe posibilitati privind dimensiunea anvelopelor ;).Salutari!
Comment
Comment