B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma gandeam ca aici o sa-ti gasesc topicul :-p

O filmare de ieri de la Baneasa, nice skills

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....sigpic

Comment

• Frumos...bravo..
      sigpic

Comment

• Asa drace sa modifici pe ascuns .........imi place ca nu stai degeaba
        Cred ca ai ales masina ideala pentru ce vrei sa faci se vede ca are potential gargarita .
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• bravos taurete mic! felicitari

Comment

• Merci dvl pentru filmare,dar fara laude,dabea un locu 4sau5 parca a fost la final.
            Inca ma obisnuiesc cu ''noua masina'' in actuala configuratie,a fost gata cu 5 zile inaintea primei etape,cand am rupt prima planetara la 2 zile a urmat a doua planetara si a treia cea de pe masina care am incercat sa o ''protejez'' impreuna cu cauciucurile.
            In momentu de fata trebuie sa ma apuc de intarit suporti motor+cutie si ceva la motor....cel mai mult ma tradeaza acceleratia electronica(pana in 3.000ture),ma gandesc, nu merge sa pun instalatia electrica+calculator de pe un 1,6 16v??cu softu aferent,studiez problema.
            Masina se misca mult mai bine dupa ce am pus si un Aditiv sintetic PROTEC pentru cresterea cifrei octanice a benzinei oferit de DaciaShop,multumesc pe aceasta cale,poate reusesc sa fac si ceva comparati cu alte motorizari sa vedem cum se misca tigaia.
            Cine are poze filmultete le poate posta si multumesc celor care au venit si ne-au sustinut de pe margine,multumim galeriei sper ca nu iam dezamagit,dar promit etapa viitoare trag MAXIM am spus.
            sigpic

Comment

• Ce sa dezamagesti nenea,m-ai dat vineri de mi-am pierdut gandurile printre "tzevile" din masina,ai iesit pe locul 4.

Suntem mandrii de tine,important este ca te-ai dat legel si te-ai distrat.
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• Pentru problemele pe care le-ai avut nainte de concurs, gargarita a mers bine. Toata lumea crede ca Golanul nostru se da cu un RS, insa el saracul e un 1.2 Face treaba roll-bar-ul, face treaba soferul, etc

Hai c-o rezolvam si cu pedala si cu schimbatorul. Vreau sa stau langa tine pe podium
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• instalatia teoretic ar trebui sa mearga... nu stiu daca ai senzori suplimentari si legaturile altfel ... calculatoarele cu softul de 1.6 16v nu pentru ca difera timpi de injectie ... studiez azi problema si intreb baietii ...

pana acum stiu ca poti pune galeria de evacuare , dar ar fi putin supradimensionata pentru motorul tau ...

Comment

• Salutare si felicitari pentru prestatia de sambata! Ai mers foarte frumos si curat, pacat ca te-a tinut in loc inelul buclucas...
                    Nu te enerva de pe-acum pentru ca e abia prima etapa si mai avem ceva de alergat pana la finish!
                    Si daca tot te (re)apuci de surubarit la ea fa ceva cu marche-arrier-ul ala si da divort de inel. Fa-l sa mearga cum ii sade bine la o competitie si nu cum vrea el... de strada!
                    Succes!
                    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Cel mai bine , este sa schimbi motorul.Motorul actual e mult prea solicitat pentru asa ceva, parerea mea...
                      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Daca 1.2 e solicitat la asa ceva atunci ala de 0.8 de pe Tico cum mai e?
                        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Pai tico e si mai usor,roti mai mici.
                          Cateva poze proaspete dupa o zi de munca si bibileli,am reusit sa montez un buton ''racing'' pentru decuplarea ABS-ului la nevoie,am aranjat cablaria pe usi,sa fie pe interior,sa pot monta fetele de usi noi,am repozitionat butoanele de geamuri si nu in ultimul rand am facut curat si baica buburuzei.
                          Am o problema si nu pot sa-i dau de cap,chiar daca bag semnal stanga sau dreapta se aprinde numai pe stanga in amandoua cazurile,am verificat sigurante,mufele si celelalte fire si nimic,o fi stricata maneta in interior?
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Bai ca de obicei ai facut ceva pe gustul meu imi place albastru cu alb blana ,iar interiorul e de vis
                            Fete de usi noi ? din policarbonat ?

Ia zi drace merita buburuza ? esti multumit de ea ?m-ar bate gandu si pe mine una ? vreau sa ma plimbi o tura cand viu acasa
                            sigpic

Comment

• Da drace merita,dar sincer,daca gaseam un logan in stare buna la bani aia,luam un logan,si daca voi avea bani nu voi renunta la ideia unui logan blana...E alceva un logan care surprinde pe toata lumea,la clio nu e nimic nou,toti zic ca e un Rs si gata.Nu renunt la ideia unui logan cu mecanica de Rs...
                              Si bineinteles ca te dai singur o tura,dar ma anunti si tu cand vi...
                              sigpic

Comment

• Prima iubire nu se uita niciodata " LOgan Albastru Egee "
                                Ai dreptate drace ,lumea se uita altfel dupa un logan modificat , conceptul ala de masina autohtona transformata intro fiara

Vin in iulie bafta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google