B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna treaba ai facut tu acolo.... Inca putin si e gata masina... La fetele de usa ar fi interesant un colant cu imitatie de carbon... Ma gandesc eu ca ar da bine.
    In rest cum se prezinta? E ok masinuta? Sper ca ai rezolvat si celelalte belele

Comment

• Momentan sa vad din ce le fac fetele de usi si dupaia cu ce colantez,care probleme??urmeaza sa schimb bujiile,schimb evacuarea si un soft,atat pe anu asta.
      sigpic

Comment

• Pana cand vine suportu de sub baterie al motorului,lam intarit pe cel din stanga am limitat jocul acestuia si pe cel de dedesupt am reconstruit cauciucul dintr-un plastic mai dur,in genul celor powerflex,sa vedem cat rezista(cinste lor Dsign si strungarului)Si trebuie sa ajunga si ceva bunataturi de prin tari straine ce la noi nui nici urma.......
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Bine Bre pregateste Buburuza si treci pe podium urmatoarea data.
          B 51 PWW - Loganist.

Comment

• ceva piese pt camber ??

Comment

• Stii tu repede... Hai cu antibalansul, is curios cum se comporta
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dap,ne cracanam si noi putin,ca cica e la moda....da tu deunde sti a??a rasuflat conducta??sau o pasarica te-a zis??
                sigpic

Comment

• nu, dar am m-am gandit ca tu folosesti masina la indemanare si te ajuta

Comment

• dupa forma, nu mergea chiar aia de RS ?
                    Attached Files
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ti a ramas elesticitate decat in bucsa aia mica. ce tare. e practic rigida

Comment

• sa vezi ce frumos tremura volanul si maneta la ralanti... mie la inceput pana sa se lase mi-era rusine cum tremura volanul la semafor ))

Comment

• In principiu merge aia de RS,daca nu sunt multumit de asta incerc si una din aia.
                          De tremurat nu tremura la ralanti,la plecarea de pe loc face mai urat,si intra in rezonanta destul de ciudat,se aude oarecum bine,dar nu poti sub nici o forma sa mergi subturat,sau la consum....Silviu tu ai powerflex??ca sunt curios cum se comporta aia,daca tot asa tremura cu ea.Plecarile si schimbarile de treapta sunt exact ce trebuie.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
                            sa vezi ce frumos tremura volanul si maneta la ralanti... mie la inceput pana sa se lase mi-era rusine cum tremura volanul la semafor ))
                            asa tremura si la mine volanul ,dar eu am toti suportii tari.De la intarirea bucsii respective nu imi mai vibra asa tare la plecatul de pe loc si nu mai e balanganitul ala la schimbarea puternica de treapta.Grija mare daca aveti restul de suporti intariti si lasati suportul asta stock,sunt probleme de zburat din viteza pe franare,nenimerit viteza etc.
                            Golane daca zici ca intra in rezonanta,vezi sa nu iti atinga in ceva,la mine cand intra asa in rezonanta era de fapt galeria de evacuare care mi-a strambat conducta de la servo.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• La mine sarea din viteza inainte cand ma dadeam cu frana de mana,am crezut ca sunt singuru nebun care merge cu ea in halu asta,ca numai masina nu o poti numi...
                              sigpic

Comment

• Parca nu mai face chiar asa urat ca la inceput,ori mam obisnuit eu.
                                Maine incepe a doua etapa a CNIA 2012 etapa ce va avea loc in parcarea Carrefour Colentina,sambata ora 10:00 antrenamente libere,dumica 9:00-10:00 inscrieri urmate de antrenamente cronometrate+masele de concurs terminand cu premierea,va asteptam la un suc o katerinca o vorba buna,voi incerca sa fac rost si de un pavilion pentru putina umbra...Va asteptam
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google