B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc celor care au venit sa ne sustina si au indurat canicula cot la cot cu noi si au ajutat si la buna desfasurare a evenimentelor si marcarea acestora prin cat mai multe poze(multumim ghiauru-lui si fetelor tale) sper ca toata lumea sa simptit bine,imi cer scuze daca nu am plimbat pe toata lumea care a vrut,dar data viitoare poate avem mai mult timp.
    Masina sa comportat foarte bine in prima parte a antrenamentelor dupa care una din buji a cedat=martoru aprins in bord,mers in 3,nu se tura etc.(la ora 15:00) parea a fi o etapa ratata,dar multumita lui Dsign am gasit un magazin deschis si pretioasele bujii de 1,2)
    La finalul zilei a doua am terminat cu un loc 3 la D1 si 4 gume terminate din cauza asfaltului foarte prost,per total sunt multumit,astept cu nerabdare urmatoarea etapa,cine mai are poze si video il rog sa posteze.
    Inca astept propuneri/idei/sugesti cum scap de acceleratia electronica.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Felicitari drace,te misti foarte bine cu buburuza in ciuda micilor inconveniente ( motor mic si acceleratia electronica).

Iti dorec sa urci cu 2 trepte mai sus pe podium
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari Mann.
        Si cum a zis si Matheo: 2 trepte mai sus.
        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Felicitari pentru locul obtinut si din partea mea.

Am vazut ca si tu intampini acceasi dificultate in a cupla marchearrierul... Am vorbit cu baietii de la Kremsmuller intr-o pauza si mi-au dat o idee dar nu stiu cat de mult poate fi pusa in practica. Adica mi-au spus ca trebuie rasucita parghia si dupa aia se face ca la Dacia 1310, se impinge in podea.
          Daca reusesti miscarea asta inaintea mea da-mi de stire te rog.
          :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• ghiaurul si in special RALU si ALEZZA iti multumesc ptr turele alocate! felicitari si SUS ,SUS CIT MAI SUS!

Comment

• Multumesc baieti,nu ai cum cobra la noi ridici de indel pentru a "debloca".
              sigpic

Comment

• Deci ori fata aia s-a suit pe podimu sa faca o poza pentru un site de socializare ....ori ea e no.1 ) si v-a batut pe toti
                Bravo, tine-o tot asa, la urmatoarea etapa poate v-a fi inca un logan la D1 .....
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Nu bre,tipa a reprezentat pe baiatu care a castigat(cu un Lupo GTI)...tu ne ameninti demult, duar gurai de tine...te asteptamDaca are cineva filmulete il rog sa posteze.
                  sigpic

Comment

• vezi ca sunt si filmuletele cu tine la deplasari anuntate-neanuntate!

Comment

• Cum am promis si un video in actiune impreuna cu Horia cu al sau pejo care se misca foarte bine si trage in mintile ei masina aia....
                      http://www.youtube.com/watch?v=_VF_pzslEAY urmeaza si cateva poze cu ''fostele gume''.
                      sigpic

Comment

• Dupa cum stim cu toti vara asta nu se doarme si se poarta "camber negativ",asa ca am intrat in randu lumi cu un set de suruburi Eibach de reglat ungiul de cadere pentru puntea fata si doua distantiere de 1grad pentru puntea spate impreuna cu cele doua bari de rigidizare car vor veni pana la urmatoarea etapa sper sa facem o treaba foarte buna impreuna.
                        S-a traiasca nenea Vali....
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• acuma ai sa tocesti cauciugurile uniform .......cat au costat cele pentru spate ? saibele erau mai ieftine ..glumesc
                          sigpic

Comment

• As vrea eu sa le tocesc uniform,dar slabe sanse.16lire parca au fost,nu imi pare rau ca nu am pus saibe,totusi ma asteptam sa aibe 2 planuri inclinate sa modifice si ungiul de convergenta,dar nu au.Hai paciulea te astept pr 15/16 la urmatoarea etapa.....
                            sigpic

Comment

• Eu vin pe 5 iulie .....etapa e pe 14 15 iulie ...pentru etapa asta nu pot pregati masina , trebuie sa umblu la frane ,suspensi etc ,dar voi veni ca spectator ,cu siguranta .
                              pe 14 poate ajung la mioveni
                              pe 15 vin sa te vad pe podium

daca iti pui bara de rigidizare vezi ca e una pentru clio club ....rosie sparco ieftina
                              sigpic

Comment

• Parcai OMP bre aiasi nu e ieftina bream una acasa de fata care trebuie sa pun reglas pe ea si urmeaza sa o fac pe cea de spate care e foarte simplasaptamana asta cred ca sunt gata cu toate o sa revin cu poze....Tu nu vi cu nicio bunatate depacolo??adu un Rs,sau un megane coupe.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google