Multumesc celor care au venit sa ne sustina si au indurat canicula cot la cot cu noi si au ajutat si la buna desfasurare a evenimentelor si marcarea acestora prin cat mai multe poze(multumim ghiauru-lui si fetelor tale) sper ca toata lumea sa simptit bine,imi cer scuze daca nu am plimbat pe toata lumea care a vrut,dar data viitoare poate avem mai mult timp.
Masina sa comportat foarte bine in prima parte a antrenamentelor dupa care una din buji a cedat=martoru aprins in bord,mers in 3,nu se tura etc.(la ora 15:00) parea a fi o etapa ratata,dar multumita lui Dsign am gasit un magazin deschis si pretioasele bujii de 1,2)
La finalul zilei a doua am terminat cu un loc 3 la D1 si 4 gume terminate din cauza asfaltului foarte prost,per total sunt multumit,astept cu nerabdare urmatoarea etapa,cine mai are poze si video il rog sa posteze.
Inca astept propuneri/idei/sugesti cum scap de acceleratia electronica.
Masina sa comportat foarte bine in prima parte a antrenamentelor dupa care una din buji a cedat=martoru aprins in bord,mers in 3,nu se tura etc.(la ora 15:00) parea a fi o etapa ratata,dar multumita lui Dsign am gasit un magazin deschis si pretioasele bujii de 1,2)
La finalul zilei a doua am terminat cu un loc 3 la D1 si 4 gume terminate din cauza asfaltului foarte prost,per total sunt multumit,astept cu nerabdare urmatoarea etapa,cine mai are poze si video il rog sa posteze.
Inca astept propuneri/idei/sugesti cum scap de acceleratia electronica.
Comment