B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa cat te-am batut la cap ma bucur sincer ca ai luat acel motor. E treaba cu el, mai ales la banii dati pe el si la km pe care ii are parcursi.
    Sper sa nu ai parte de probleme la montaj si sa reusesti sa il cuplezi la cutia de 1.2... Asa ar fi cel mai fumos sa iasa.
    O sa fie bine daca vei face imbunatatirile mentionate mai sus.
    Spor la treaba si daca ai vreodata nevoie de ajutor da-mi un semn.
    Bafta in continuare cu proiectul!

Comment

• Merci,acum am adus motoru acasa,mam uitat prin admisie in chiuloasa si arata mult mai bine decat am vazut la altele(cliou meu,loganu meu)semn ca chiar are putini kilometri.
      Am luat asa: motoru fara suportu din stanga,alternator+suport,demaror,galerie admisie/evacuare+senzori,instalatia electrica motor+habitaclu UCH+calculator motor,pedala acceleratie pe cablu,2/3 furtune de racire,fise+bobina,buji.
      Necesare:
      Suport stanga,nu stiu daca merge cel de logan,cablu acceleratie,curea pentru alternator,buji,ulei,filtre,modificat evacuarea si sper ca cam atata)
      Maine sper sa termin de desfacut tot ce e pe langa motor,si joi as vrea sa dau jos motoru+cutia cu ajutorul catorva voluntari care vor sa ma ajute...
      Last edited by GOLAN91; 4 September 2012, 00:11.
      sigpic

Comment

• Drace daca ai nevoie de ajutor ..nu trebuie decat sa dai un semn ...bafta
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by cristi_ccd View Post
          Dupa cat te-am batut la cap ma bucur sincer ca ai luat acel motor. E treaba cu el, mai ales la banii dati pe el si la km pe care ii are parcursi.
          Sper sa nu ai parte de probleme la montaj si sa reusesti sa il cuplezi la cutia de 1.2... Asa ar fi cel mai fumos sa iasa.
          O sa fie bine daca vei face imbunatatirile mentionate mai sus.
          Spor la treaba si daca ai vreodata nevoie de ajutor da-mi un semn.
          Bafta in continuare cu proiectul!
          Originally posted by GOLAN91 View Post
          Merci,acum am adus motoru acasa,mam uitat prin admisie in chiuloasa si arata mult mai bine decat am vazut la altele(cliou meu,loganu meu)semn ca chiar are putini kilometri.
          Am luat asa: motoru fara suportu din stanga,alternator+suport,demaror,galerie admisie/evacuare+senzori,instalatia electrica motor+habitaclu UCH+calculator motor,pedala acceleratie pe cablu,2/3 furtune de racire,fise+bobina,buji.
          Necesare:
          Suport stanga,nu stiu daca merge cel de logan,cablu acceleratie,curea pentru alternator,buji,ulei,filtre,modificat evacuarea si sper ca cam atata)
          Maine sper sa termin de desfacut tot ce e pe langa motor,si joi as vrea sa dau jos motoru+cutia cu ajutorul catorva voluntari care vor sa ma ajute...

Uleiul schimbat la timp, cox dat cu cap si mers linistit normal ca este ca nou. Ma bucur ca motorul gazului a ajuns la cine trebuie, spor(t) la treaba!! La 350 RON nu trebuiau mari pretentii.

Matzele au ramas de a mea ).

Motorul este bun ca ai cuplu mai bun pe turele medii-joase fata de 1.2.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Du-te ma d-acia cu mancatoarea ta de ulei Motorul vine chiar de pe un clio.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Multe nu sunt de cumparat pt motorul nou ce va fi montat pe buburuza ta, insa nu e cazul sa te zgarcesti sau sa grabesti lucrurile din cauza asta. Rabdare multa, atentie acordata detaliilor si, daca iti permite buzunarul, achizitionarea lucrurilor de calitate si performanta. Aici stii bine la ce ma refer. Spor la treaba in continuare.

Comment

• daca ai nevoie de orice ma anunti la orice ora.Sunt mai mult decat convins ca buburuza se va misca senzational cu noua inima.

Comment

• Nu ma grabesc dar trebuie sa termin masina cu 1 saptamana inainte de etapa,pentru a fi sigur ca totu merge cum trebuie,etapa se tine si la constanta....
                  Sambata sper sa urc motoru pe masina,acuma sunt curios ce kituri de ambreaj se potrivesc pe viitor.
                  Merci inca o data Cristi ne auzim la telefon la nevoie,vedem cum facem si cu evacuarea.
                  Sper sa o scot la capat cu instalatia electrica fara a schimba si pe cea de habitaclu(dat bord jos,dat rollchage etc) dar am incredere in Dsign ca o scoatem la capat.
                  sigpic

Comment

• Succes domnu golan si sa duci proiectul la bun sfarsit
                    sigpic

Comment

• Merci,in seara asta ma duc sa ''virginizez'' calculatoru si vineri vreau sa dau motoru jos,apropo cat antigel intra in logan??
                      sigpic

Comment

• 3L Glaceol RX -D si 3L apa distilata.
                        Pui intai antigelul si 2l de apa si-apoi aduci la nivel cu apa dupa ce mergi un pic.
                        Succes si spor la treaba.
                        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• S-a realizart partea usoara , desfacut jumate de masina ....daca la montaj vor ramane suruburi + sau - ,asta se datoareaza faptului ca motoarele sunt diferite )
                          Attached Files
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• care din voi ati ridicat motorul ? mor de oftica ca nu am fost de fata

Comment

• mama mama ce ar merge evacuarea mea la tine )
                              succes golane !

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                                care din voi ati ridicat motorul ? mor de oftica ca nu am fost de fata

Ma defectule, tu nu erai la nunta TA? Ce uom.

EO mor de oftica pen'ca n-am venit sa te furam
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google