B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce ats-uri ma ?? sunt negre, nu te avantajau pe tine
    PS: mai erau si niste OZ-uri cu Parada pe ele

Comment

• Mas bucura s-a fie bune cauciucurile,eu nu am gasit mare lucru despre ele.Buna ideie drace,ma apuc de masurat si vad ce iese...Pai ATS-urile se pot vopsi.....
      sigpic

Comment

• Masoara asta ...dupa ce le vopsesti "Halbe" poti sa vezi cum ar arata :P ..in mers s-ar vedea super cu rosu
        Attached Files
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• ATS-uri se pot vopsi...ia-le pe ale lui stefan dse
          zice bine gogomete cu scris rosu pe ele

Comment

• @geo_ultras, OZ alea cu Parada nu erau chiar cum sunt descrise de posesor (una indoita, 3 au spitele lovite, cauciucurile nu sunt noi, au cel putin 5000km si 2 ani de stat pe masina).

Eu as merge pe 'Speedline' cu un albastru, cum sunt Corse.
            sigpic

Comment

• Orcum le-am dat ca ma plictisisem de ele,orcum imi luam alceva,celelalte ATS-uri depasesc bugetu cu mult...
              Nu am inteles iamagi,sa fac scrisu cu Speedline albastru?e o ideie...
              sigpic

Comment

• te tachinam si eu. si la mine depaseau bugetul.
                sunt superbe astea care le-ai luat, aranjeaza bine gargarita

Comment

• Da, exact asa

Eu spun ca va arata mai bine.

Cate kilograme are una?
                  sigpic

Comment

• Nu am apucat sa o cantaresc,dar cred ca pana in 7kg,iar o anvelopa pana in 6,si eu sunt curios ce greutate au,daca vine cineva cu un cantar la intalnire si ma anunta vin s-a le cantarim...momentan le vopsesc albe si ma hotaras ce scriu pe ele.
                    sigpic

Comment

• Daca maine la intalnire nu le ai pe masina, iti demontez motoru si o impingi pana acasa
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ...zise cel aspru si cumplit!
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nici gand,cand vor fi albe ca zapada atunci le punpana atunci invart tablele.Jantele mai asteapta momentan nu stiu ce kkt baraie pe dedesupt,am schimbat bieleta antirasturnare acum 1 saptamana cu una din vitan de clio(daia rasucita) si cred ca am rupto deja,ca se misca motoru si nu prea are evacuarea loc cred...cu ocazia asta cred ca s-a crapat si inelu de etansare de la galerie ca pusesem unu de logan dar nu se potriveste calumea...
                          sigpic

Comment

• las-o dreaq de galerie hai sa iti dau proiectul meu de serpi si gata si asa nu il mai duc la capat ..e exact ce trebuie primul tronson pe 35 al doilea pe 40 apoi in 50
                            sigpic
                            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Pai hai sa vedem poate ne combinam cumva...baga un Pm interesant,ca sar sacali acuma pe el inaintea mea.
                              sigpic

Comment

• bieletele alea antirasturnare din vitan sunt niste glume, am luat si eu si in doua saptamani nu mai avea cauciucu ala ramasese doar fierul.
                                inel de foc (garnitura etansare esapament) gasesti in principiu doar pe comanda la orice magazin doar pe original pretu e in jur de 110 ron
                                dimensiunile sunt inaltime 10,5 mm interior 47,5 mm exterior 60,5 mm
                                Can't touch this !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google