E mai proasta decat prevede legea,daca accelerez in treapta 2/3 se deplaseaza schimbatoru prin masina)))Merci mult pentru dimensiunile la inel,eu am pus unu de logan,dar nu se aseaza cum trebuie si se sparge,caut s-a vad daca gasesc la un pret mai realist.
B 402 zif
Collapse
X
-
drace tu ai evacuarea de la mine pe masina?
daca da...unde draq ai pus tu inel de foc, pentru ca nu prea aveai unde sa il folosesti.flansa unde acel inel s-ar folosi a fost eliminata si s-a pus racord flexibil in locul ei.
tu te referi cumva la etansarea de la galerie(serpii de fabrica) cu restul traseului?
Comment
-
ma gandeam eu....poi acolo nu au nicio treaba dimensiunile amintite de Ionut mai sus.eu pe a mea masina am galerie stock de logan luata de la razvanypo si am pus-o asa cum a venit de la mama ei de la mioveni cu garnitura ei.nu am avut probleme de etansare/samd.
vezi ca tre un pic bibilita pana strangi suruburile alea 2 de fixare a colierului.
Comment
-
La logan acolo are un inel de azbest si suruburile au arcuri s-a amortizeze vibratile in loc de racord flexibil,eu am racord si nu am acele arcuri,e asa cum a venit de la tine si galeria e a motorului si nu stiu ce imi trebuie s-a etansez acolo cel de logan nu se pupa....lam pus eu asa mai fortat dar nu tine mult.sigpic
Comment
-
Am montat tot inel de logan si bieleta antirasturnare fixa.Cum termin cu una dau de alta,mai nou UCH e trotilat cand il apuca nebunia semnalizeaza stanga...a verificat Dsign instalatia electrica maneta si totu pare in regula,ramane s-a pun alt UCH.Pana una alta am gasit un filmulet de la ultima etapa,unde mi-am facut de cap fara timp....
sigpic
Comment
-
Cat cox au vazut rotile alea pe Loganul meu acum vreo 2 ani))).
Comment
-
Cand vroiam sa le cumpar si am pus doua pe fata. Erau 205/50/R15 parca)).
Comment
-
Pana urc speedlinuri-le pe masina,tiganim un pic admisia de aer cu una de megane si ceva pe la evacuare un soft=cel mai rapid K7J.sigpic
Comment
Comment