B 402 zif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E mai proasta decat prevede legea,daca accelerez in treapta 2/3 se deplaseaza schimbatoru prin masina)))Merci mult pentru dimensiunile la inel,eu am pus unu de logan,dar nu se aseaza cum trebuie si se sparge,caut s-a vad daca gasesc la un pret mai realist.
    sigpic

Comment

• drace tu ai evacuarea de la mine pe masina?
      daca da...unde draq ai pus tu inel de foc, pentru ca nu prea aveai unde sa il folosesti.flansa unde acel inel s-ar folosi a fost eliminata si s-a pus racord flexibil in locul ei.
      tu te referi cumva la etansarea de la galerie(serpii de fabrica) cu restul traseului?

Comment

• Da,la etansarea evacuari cu serpi de fonta.
        sigpic

Comment

• ma gandeam eu....poi acolo nu au nicio treaba dimensiunile amintite de Ionut mai sus.eu pe a mea masina am galerie stock de logan luata de la razvanypo si am pus-o asa cum a venit de la mama ei de la mioveni cu garnitura ei.nu am avut probleme de etansare/samd.
          vezi ca tre un pic bibilita pana strangi suruburile alea 2 de fixare a colierului.

Comment

• La logan acolo are un inel de azbest si suruburile au arcuri s-a amortizeze vibratile in loc de racord flexibil,eu am racord si nu am acele arcuri,e asa cum a venit de la tine si galeria e a motorului si nu stiu ce imi trebuie s-a etansez acolo cel de logan nu se pupa....lam pus eu asa mai fortat dar nu tine mult.
            sigpic

Comment

• Am montat tot inel de logan si bieleta antirasturnare fixa.Cum termin cu una dau de alta,mai nou UCH e trotilat cand il apuca nebunia semnalizeaza stanga...a verificat Dsign instalatia electrica maneta si totu pare in regula,ramane s-a pun alt UCH.Pana una alta am gasit un filmulet de la ultima etapa,unde mi-am facut de cap fara timp....
              sigpic

Comment

• alea de pe spate erau rotile mele? )))
                cum e bieleta aia fixa? de unde si cat te-a costat?
                Can't touch this !

Comment

• Da alea sunt rotile.bieleta fixa am modificato la un strungar,dar nu iti recomand,pierzi tot confortu,vibreaza toate cele prin masina.
                  sigpic

Comment

• Cat cox au vazut rotile alea pe Loganul meu acum vreo 2 ani))).
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Serios?cand au fost la tine??Serios nu imi aduc aminte...vreay oizee
                      sigpic

Comment

• Cand vroiam sa le cumpar si am pus doua pe fata. Erau 205/50/R15 parca)).
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Da,ce vremuri am si uitat,acum au ajuns pe maini bune...
                          sigpic

Comment

• Hehe ti.au placut aseara cum aratau? abia astept sa le reconditionez !
                            Can't touch this !

Comment

• Serios chiar imi parea rau dupa ele,aratau mult mai bine acuma,dar vin din urma cu Speedlinuri-le.
                              sigpic

Comment

• Pana urc speedlinuri-le pe masina,tiganim un pic admisia de aer cu una de megane si ceva pe la evacuare un soft=cel mai rapid K7J.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google