Multumesc! La fel si tie
TR 21 PGM-Logan 1.4
Collapse
X
-
De sezon...pe inserateAttached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
frumoase proiectoare )sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
-
Anul s-a cam incheiat pentru masinuta Schimbarile au ramas cele enumerate pe lista de pe pagina anterioara.
Anul viitor sper sa fie ceva mai bun si sa vina cu cateva schimbari mai mari
Insa pana atunci...va urez tuturor un an nou plin de bucurie si fericire alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite in continuare. Numai bine!Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Multumita temperaturilor cam ridicate...masina arata in halul astaAttached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
In seara asta am facut o mini-intalnire cu colegul yo_cristi...ne-am "admirat" reciproc troacele murdareUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
salut retro arata foarte bine masinuta ta sa o conduci sanatos cat mai multi km am si eu cateva intrebari daca nu te superi
1.La far e folie sau pleoapa?
2.Am vazut ca pe aripi deasupra la semnalizare scrie ABS e cumva abs plus?
3.Cum ai lipit folia aia galbena la proiectoare?
Comment
-
Salut. Multumesc la fel
1. pleoape taiate
2. scrie abs...e Laureate Plus. a lipit tata stickerul ala si nu-l mai pot deslipi acum
3. am demontat proiectoarele si am lipit-o la cald cu un feon obisnuit.Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Asta s-a schimbat distributia. Totul de origine. Curelele si-au aratat varsta...chiar daca masina a implinit azi 49.000 de km.
Nicio imbunatatire majora...decat o mica "statie meteo" care afiseaza temperatura in/out.
Atasez 3 cadre din timpul lucrariiUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
Comment