If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Suspensia e un pom si pomul in aer...momentan) Pana nu termin tot ce mi-am propus pe plan profesional, masina cade printre ultimele...va fi doar "folosita" si va duce putin lipsa de chestii noi )
Dar totusi...care e chestia cu oglinzile mai mari ) ? E adevarat...nu prea vad nimic noaptea si trebuie sa ma joc mereu din joy-stick-ul ala ca sa ma ghidez cat de cat omeneste in spatiile inguste (stopurii rosii)
Multumesc frumos!
Arcurile sport sunt in plan, dar nu stiu cand si daca vor veni. Cu masina nu merg numai eu...asa ca nu pot "ridica" prea multe pretentii
Cineva spunea ca mi-ar trebui oglinzi mai mari)
Am achizitionat si un set de oglinzi noi, deci inca nu am apucat sa le vopsesc capacele, ci doar sa le montez pe masina. Foarte mare diferenta...e altceva
Asa se parcheaza masina? pe spatiul verde? gata nu se mai poate, ma duc la politie!
on: acum o sa se trezeasca cineva sa zica ca dc nu ai luat cu semnal pe ele
Era singurul loc mai bun unde puteam sa o parchez....strada mea e in lucru)
Nu am luat cu semnal pentru simplul fapt ca nu le vad rostul m-a interesat in mod special utilitatea lor
Cineva spunea ca mi-ar trebui oglinzi mai mari)
Am achizitionat si un set de oglinzi noi, deci inca nu am apucat sa le vopsesc capacele, ci doar sa le montez pe masina. Foarte mare diferenta...e altceva
Ca tot am ajuns pe aici, din greseala)
Poze mai recente cu cazanul nu am...insa schimbari nu prea sunt. Un player nou, ceva luminite...si in rest benzina si talpa ) O sa incerc zilele astea sa o trag in poze si sa pun si aici, daca nu uit
Drumuri bune sa aveti!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment