856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pacat ca ti-or furat dvd-ul,macar or prins hotul,ai chemat politia,cum or putut deschide usa sau or spart geamul,bafta la prins hoti.cred ca saptamana viitoare am sa incerc si eu sa im fac prelungirea la dungile de la spoilar.

Comment

• Salut Cosmine , n-au spart geamul, au scos incuietoarea de la usa dreapta ,cred cu o surubelnita si dupa aia a fost asa de usor sa deschida usa,cat despre hoti au prins pe naiba ,nici n-are rost sa fac prea mult efort, acu tre sa cumpar alt dvd si cred ca anulez incuietoarea.bafta cu dungile!
      Last edited by adil; 24 November 2011, 01:09.

Comment

• cred ca si acolo se fura mai mult ca la noi...mama lor de marocani
        cat au pagubit ?

Comment

• Salut Cata , sunt experti in furat nu doar simpli hoti , asta e , m-au facut de 110 euro, atat am dat pe dvd, cred ca sambata montez si alarma pe masina si caut alt dvd.

Comment

• lu-i varumiu i-au spart turela cu tot cu alarma si cica nici un vecin nu a auzit nimik.nu stiu cat de buna e,daca hotul vrea sa iti faca rau iti face cu tot cu alarmar,succes la alarma.

Comment

• E bine ca ti-au facut doar atat si nu au mai facut si altceva sa creasca suma. Te asteptam sambata cu niste poze .

Nu prea le am eu cu unitul acelor linii dar..
              Attached Files

Comment

• Bun venit si noului fan Logan in LoganClub si multi inainte!
                Imi pare rau sa aud ce s-a intamplat. Ar fi recomandat sa-ti cumperi alarma cu pager si sa-l poti lega si la claxon!

Comment

• Am unit eu grilele.Sper sa nu se supere Maestrupiersic pt ca i-am folosit poza
                  Attached Files

Comment

• Ba chiar iti cer si drepturi de autor!! )

Comment

• ok.......

Comment

• cosmin83 _ ai dreptate dar macar face un pic de galagie acolo,in speranta ca-i va face frica ,mama lui de hot!
                        maestrupiersic _ am avut noroc ca am scapat numai cu atat , ecranele le-am ascuns mereu,nici vecinii mei nu stiu ca le am; merci pentru vt!
                        DaniD _ merci mult ,altul poate fimea cand va creste ca nu am de gand sa mai fac; nu stiu daca o sa cumpar alarma cu pager dar macar o alarma simpla care sa urle tare tot pun.
                        Irinel TIN _ merci pentru vt , nu are de ce sa se supere maestrul,voi doi faceti treaba buna, merci mult!

Comment

• da asa este.

Comment

• Cum sa ma supar eu pe Irinel cand e giurgiuvean de-al meu? Eu cred ca tu ai ceva in lucru pe la masina.... poze nu prea ai mai pus, tot ne ceri vt-uri. Ia spune repede ce ii faci?

Comment

• O sa arate de belea daca ii faci bad boy si unesti grila. Acum nu ramane decat sa asteptam sa vedem ce surpriza ne pregatesti

P.S Sincer ma tot uit la masina si parca ii lipeste ceva ( in afara de ce ti-au furat ), ii lipeste acel ceva ce o face unica sa o scoata in evidenta sa intoarca lumea capul pe strada dupa ea. Masina e foarte foarte frumoasa dar gandeste-te sa faci ceva ce nu a mai facut nimeni pana acum!

Comment

• problema cu alarma nu e ca n-au auzit-o vecii ci tocmai ca au auzit-o. intreb si eu... (si eu voiam sa-mi pun) daca o auzi ce faci?! ca mi-ar fi tarsha sa ies si in militari dar'mite la cassa blanca... de obicei nu pleaca nimeni de unu singur la furat. te mai si taie ca sa nu ajunga la puscarie. cred ca puscariile marocane sunt un deliciu. eu m-as gandi de 2 ori inainte sa ies la ei poate sa le strig de la balcon ca sunt bulangii si sa le bat obrazul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google