856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maestrupiersic _ stai linistit ca nu ascund nimic,astept sa gasesc un pic de timp pentru lucrare (ultimul vt facut),e misto rau si promit ca pun poze imediat. Sincer de cand am descoperit Logan Club mi-am facut si eu prieteni cu adevarat. Merci pentru tot si nu-ti fie frica ca vt-uri o sa va cer in continuare.
    Narcisuc20 _ Am vazut deja cu un garaj pentru bad boy,totul e aranjat si cat de curand voi trece la treaba. Multumesc pentru apreciere si sincer i-ti spun ma gandesc la acelasi lucru de multa vreme,tre sa gasesc eu ceva special,ai incredere.
    B997NDL _ draga prietene,fara suparare dar cred ca nu ai inteles bine cum sta treaba,explic : eu nu am inca alarma ,ce sa auda vecinii? si dupa aia tu crezi ca hotii din Casablanca sunt invincibili? noi avec paznic de zi si de noapte cu caini in plus ,nu suntem in jungla, alarma e doar sa dea un semnal in cazul in care paznicii nu sunt aproape de masina.
    Last edited by adil; 25 November 2011, 22:26.

Comment

• e bine ca aveti paznici. si crede-ma ca in bucuresti te risti sa te duci la masina. de obicei sunt mai multi (min 2) dintre care unul "tine tira" si cand ai aparut tu ti-o da ca sa nu te mai scoli, cel putin pe loc si apoi dispar. crezi ca e cineva dispus sa faca puscarie?! eu cred ca in maroc e la fel daca nu si mai rau

Comment

• Un lucru e sigur prietene , un hot tot hot ramane fie ca e roman ,marocan sau orice alta nationalitate , era vorba doar de faptul ca e bine sa ne protejam cat mai mult chiar daca nu e 100%.

Comment

• aici ai dreptate. facem ce putem

Comment

• Azi am cumparat alt dvd , identic cu cel furat dar mai ieftin cu 40 de euro, cred ca o sa-l montez in portbagaj de data asta,ce parere aveti?
            Attached Files

Comment

• sau sub scaunul soferului si ii lasi firele mai lungi mascate pe sub mocheta

Comment

• sau poti sa il bagi in torpedou,asa am la audi in torpedou si nu il vede nimeni,bafta.

Comment

• cosmin83 _ in torpedou e locul ideal ,problema e ca pe cel furat l-am avut in torpedou,deci cel mai sigur loc e tot in portbagaj.

Comment

• atunci ce sa zic,cred ca ti la furat cineva care stia,problema e sa nu te mai lauzi la prieteni din zona ta,atunci montreazal in porbagaj,problema e ca daca da frigul sa nu ai probleme cu el,bafta.

Comment

• Haha...frig in casablanca nici in frigider nu prea este:P
                      In portbagaj, il poti ascunde dupa cric sub tapiterie. Este loc suficient

Comment

• cosmin83 _ nu cred ca stia pentru ca mi-ar fi furat si ecranele , dar am mai zis ca nu stie nimeni ca am dvd in masina , nu am nici un prieten intim in Maroc in afara de nevastamea, iar cu frigul in Casablanca n-ai sa vezi asa ceva.
                        DaniD _ ai pus punctul pe I ,saracul frigider se chinuie sa faca frig,cred ca totusi sub tapiterie e cam incomod cand vreau sa schimb un dvd,pentru muzica nu e problema ca am USB si SD, cred ca am sa-l instalez langa amplificator.
                        Attached Files

Comment

• Este incomod, dar e bine ascuns
                          Pe spatele scaunului, in buzunar?

Comment

• Si cand dau baietii de porbagajul tau o sa fie craciun pentru ei

Comment

• pe spatele scaunului ,in buzunar? Tu chiar crezi ca e o idee buna? N-am sa fac o poveste din asta i-l pun la loc in torpedou si cred ca cel mai bine e sa-l iau cu mine in casa seara si sa las torpedoul deschis asa macar vad si hotii ca n-au ce fura si basta,ce parere aveti?

Narcisuc20 _ cand e sa se intample se intampla , poti sa faci ce vrei ,asa ca ma opresc aici cu istoria asta si cum am zis cand am nevoie de dvd il pun in intorpedou la locul lui iar seara il iau cu mine ,e foarte usor de scos are 5 mufe.
                              Last edited by adil; 29 November 2011, 03:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da dar daca il scoti in fiecare zi poate isi face joc mufele si atunci nu mai face bine contact.bafta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google