856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adil, e bine sa ai fani la Logan, fiindca la ce taxe te asteapta in tara la inmatriculare cu taxa de poluare, e de preferat sa o vinzi pe asta acolo pe un pret bun si sa iti iei una noua in tara.

Comment

• Salut Narcisuc20 , merci pentru urare ,da am subwoofer in portbagaj si ma gandesc ca daca pun difuzoare mai mari pe spate va trebui sa tai din metal si nu prea am chef sa distrug partea metalica,as pune tot ca astea dar nu stiu ce va da.

Comment

• Nu mai stiu sigur dar parca azi am vazut la cineva ca nu e nevoie sa indoi decat 1cm din tabla... deci sa indoi nu sa tai.

Comment

• ion_R5 : Stiu ce taxe sunt la noi dar eu nu am de gand s-o inmatriculez in tara din moment ce traiesc in Maroc!

maestrupiersic : Salut maestre,s-ar putea sa ai dreptate ,maine analizez mai bine "locul de bataie" si iau o decizie,merci!

Comment

• Pentru boxe cu diametru mai mare, poti face o rama dintr-o scandura lata din care sa o decupezi "o saiba" pe care sa o fixezi de tabla si pe care sa o imbraci in mocheta.

Comment

• poti pune eu mi-am pus boxe ovale pe spate si am taiat tabla in 4 colturi si apoi am indoito in jos si or intrat perfect,bafta la bubuit.

Comment

• Uite aici se discuta despre asa ceva!

Comment

• ion_R5 : Merci ,am notat!

cosmin83 : Sa vad cum fac pentru ca as vrea sa utilizez si celelalte doua iesiri ale amplificatorului,deci "trebe" boxe mari pe spate!

Comment

• "Saiba" respectiva poate fi rotunda sau ovala, in functie de forma boxelor - si centrate astfel incat magnetul boxei sa intre in gaura din tabla. Scandura poate sa fie de 1 sau 1,5 cm grosime. Practic iti trebuie un traforaj (desenezi "saiba" pe scandura, dai cate o gaura pe fiecare contur - exterior si interior, prin care introduci panza traforajului si decupezi contorul. Decuparea se poate face fie perpendicular pe suprafata scandurei, sau sub un anumit unghi / conic - insa e ceva mai dificil sa pastrezi unghiul)

O alta chestie buna e sa lipesti saiba de lemn cu prenadez sau silicon de tabla masinii - suplimentar fata de prinderea in suruburi, ca sa nu vibreze. Boxele le fixezi in saiba de lemn cu holtzsuruburi. O mocheta misto cred ca gasesti si in Maroc, pe care sa o lipesti mulata pe saiba de lemn.

Comment

• Va multumesc pentru informatii,maine les montez sa vad ce dau si in functie de asta iau o decizie si pentru spate.

Comment

• Salut prieteni,am reusit sa termin montajul boxelor pe usile din fata,a fost ceva de munca pentru fixare,dupa demontarea celor originale ramane un spatiu destul de mare si a trebuit sa inventez aceasta fixare.Diferenta este enorm de mare !
                        Pe spate m-am gandit sa pun tot de 17cm, ce parere aveti?
                        Attached Files

Comment

• poti pune pe 17 cm, de ce nu ? doar ca sa iei niste inele mdf , sau sa le faci singur , ca sa nu tai din tabla ...
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Este esential ca sa fie totul etansat intre difuzor si incinta sa (in cazul nostru intre usa si difuzor sau intre panoul spate si difuzor)

Pentru o auditie buna, in fata, difuzorul se monteaza pe un inel mdf. Intre inel si tabla se pune silicon, la fel si intre difuzor si inel

De multe ori difuzoarele pe spate nu isi au rostul. Pentru completarea gamei, se pune un subwoofer de calitate in portbagaj (cutiile trapezoidale inchise ocupa foarte putin spatiu, insa trebuie sa fie dimensionate-acordate pe difuzorul de bas folosit)

Succes
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Multumesc baieti pentru sfaturi ,gata am hotarat sa pun tot pe 17 in spate, eu avand deja subwoofer in portbagaj e mai mult decat perfect! Bafta!
                              Attached Files

Comment

• inceputul lucrari,sper ca pana acuma m-am descurcat bine pun doua poze,maine incerc partea a doua cu firele.4 burghie am rupt norocul ca am cumparat 5.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google