Adil, e bine sa ai fani la Logan, fiindca la ce taxe te asteapta in tara la inmatriculare cu taxa de poluare, e de preferat sa o vinzi pe asta acolo pe un pret bun si sa iti iei una noua in tara.
856-d-6
Collapse
X
-
"Saiba" respectiva poate fi rotunda sau ovala, in functie de forma boxelor - si centrate astfel incat magnetul boxei sa intre in gaura din tabla. Scandura poate sa fie de 1 sau 1,5 cm grosime. Practic iti trebuie un traforaj (desenezi "saiba" pe scandura, dai cate o gaura pe fiecare contur - exterior si interior, prin care introduci panza traforajului si decupezi contorul. Decuparea se poate face fie perpendicular pe suprafata scandurei, sau sub un anumit unghi / conic - insa e ceva mai dificil sa pastrezi unghiul)
O alta chestie buna e sa lipesti saiba de lemn cu prenadez sau silicon de tabla masinii - suplimentar fata de prinderea in suruburi, ca sa nu vibreze. Boxele le fixezi in saiba de lemn cu holtzsuruburi. O mocheta misto cred ca gasesti si in Maroc, pe care sa o lipesti mulata pe saiba de lemn.
Comment
-
Salut prieteni,am reusit sa termin montajul boxelor pe usile din fata,a fost ceva de munca pentru fixare,dupa demontarea celor originale ramane un spatiu destul de mare si a trebuit sa inventez aceasta fixare.Diferenta este enorm de mare !
Pe spate m-am gandit sa pun tot de 17cm, ce parere aveti?
Comment
-
Este esential ca sa fie totul etansat intre difuzor si incinta sa (in cazul nostru intre usa si difuzor sau intre panoul spate si difuzor)
Pentru o auditie buna, in fata, difuzorul se monteaza pe un inel mdf. Intre inel si tabla se pune silicon, la fel si intre difuzor si inel
De multe ori difuzoarele pe spate nu isi au rostul. Pentru completarea gamei, se pune un subwoofer de calitate in portbagaj (cutiile trapezoidale inchise ocupa foarte putin spatiu, insa trebuie sa fie dimensionate-acordate pe difuzorul de bas folosit)
Succes
Comment
-
Multumesc baieti pentru sfaturi ,gata am hotarat sa pun tot pe 17 in spate, eu avand deja subwoofer in portbagaj e mai mult decat perfect! Bafta!Attached Files
Comment
-
inceputul lucrari,sper ca pana acuma m-am descurcat bine pun doua poze,maine incerc partea a doua cu firele.4 burghie am rupt norocul ca am cumparat 5.
Comment
Comment