856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chiar voiam sa zic nu merge in parasolar? chiar daca iese putin

Comment

• Tudor : M-am gandit la asta,sa vad ce gasesc,iar bad boy-ul si alte clean-uri sunt "pe vine"
      B997NDL : Ba cred ca merge dar voi avea o problema ca "dracu" m-a pus sa decupez mocheta(in spatele ecranului) inainte sa-mi vina ideea,iar acum daca-l pun in parasolar cum fac cu gaura aia din mocheta 8cm/6cm?

Comment

• parasolarul se inchide bn? daca da eu cred ca nu da rau
        app pe acolo prin maroc e frig asa ca la noi?)
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

• frumoasa masinuta. sa te duca multi km de acuma incolo

Comment

• StapanDegoLan : Nu se inchide de tot ,ramane cam 1cm deschis,nu e problema;in legatura cu frigul,luna asta a fost si este inca foarte frig pentru Casablanca,au scazut temperaturile pana la 3 grade,asta doar noaptea si timp de 2 zile,in rest intre 15 si 25 de grade ziua.

Bobykremer : Merci mult,si sper la fel si pentru tine,eu am deja 97000k
            Last edited by adil; 28 January 2012, 23:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ai putea pune un termometru, nu stiu daca gasesti asa mare...pui parasolar pe geam si lasi parasolarere originale deschise ( alta idee nu`mi vine momentan )
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• vreau si eu 25 de gradeeee
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

• Originally posted by adil View Post
                  Tudor : M-am gandit la asta,sa vad ce gasesc,iar bad boy-ul si alte clean-uri sunt "pe vine"
                  B997NDL : Ba cred ca merge dar voi avea o problema ca "dracu" m-a pus sa decupez mocheta(in spatele ecranului) inainte sa-mi vina ideea,iar acum daca-l pun in parasolar cum fac cu gaura aia din mocheta 8cm/6cm?
                  pui o oglinda pt fete sa se fardeze pe dum

Comment

• Ai putea incerca sa prinzi inapoi cuma bucata veche de mocheta care ai taiato de acolo in cazul in care o mai ai! Iar ercanul..... nu stiu unde ai putea sa il montezi daca imi vine vre-o idee te anunt!

Comment

• Tudor : Merci este o idee buna,caut maine sa vad ce gasesc.

StapanDegoLan : Daca vrei i-ti trimit si 27 cat au fost azi,hahaha,pe bune diferenta de temperatura de la zi la noapte este enorm de mare.

B997NDL : Nu stiu daca ai spus asta in gluma,dar chiar e o idee foarte buna,merci!

Narcisuc20 : Da,ai dreptate dar la cat de "prost" a putut sa fie capul meu azi,am aruncat acea bucata de mocheta,nu stiu ce-a fost cu mine,mai sunt si zile din astea,merci!

Comment

• nu am spus-o in gluma. e o solutie. nu?! nu mai sunt loganuri acolo sa iei de la dezmembrari o bucata de tapiserie?

Comment

• sau iei alta tapiterie si o faci neagra, impreuna cu stalpii si mocheta din spate sau o imbraci pe asta originala, dupa ce umpli golul ala cu o bucata de mocheta asemanatoare....
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• B997NDL : Pot sa gasesc fara probleme,dar cred ca se va vedea totusi "carpeala"si nu va fi prea frumos,ma mai gandesc.

Tudor : Poate fi o solutie asta cu tapiteria neagra,o sa trec luni pe la Dacia sa vad daca au ceva,ar fi chiar frumos.

Comment

• frumoasa masinuta..sa o stapanesti sanatos..in legatura cu ecranul undeva sub oglinda ma gadesc:-? cu un suport ceva..

sau nu prea ca se vad cablurile..:-? o sa ma uit maine la a mea sa vad daca imi vine vro idee si o sa te anunt..
                              Last edited by faraonw; 29 January 2012, 03:57. Reason: Automerged Doublepost
                              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                              sigpic

Comment

• faraonw : Merci la fel prietene,ideea e ca trebuie sa fie cat mai ascuns,deci sub parasolar cred ca e cam singurul loc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google