chiar voiam sa zic nu merge in parasolar? chiar daca iese putin
856-d-6
Collapse
X
-
Tudor : M-am gandit la asta,sa vad ce gasesc,iar bad boy-ul si alte clean-uri sunt "pe vine"
B997NDL : Ba cred ca merge dar voi avea o problema ca "dracu" m-a pus sa decupez mocheta(in spatele ecranului) inainte sa-mi vina ideea,iar acum daca-l pun in parasolar cum fac cu gaura aia din mocheta 8cm/6cm?
Comment
-
StapanDegoLan : Nu se inchide de tot ,ramane cam 1cm deschis,nu e problema;in legatura cu frigul,luna asta a fost si este inca foarte frig pentru Casablanca,au scazut temperaturile pana la 3 grade,asta doar noaptea si timp de 2 zile,in rest intre 15 si 25 de grade ziua.
Bobykremer : Merci mult,si sper la fel si pentru tine,eu am deja 97000k
Comment
-
ai putea pune un termometru, nu stiu daca gasesti asa mare...pui parasolar pe geam si lasi parasolarere originale deschise ( alta idee nu`mi vine momentan )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by adil View PostTudor : M-am gandit la asta,sa vad ce gasesc,iar bad boy-ul si alte clean-uri sunt "pe vine"
B997NDL : Ba cred ca merge dar voi avea o problema ca "dracu" m-a pus sa decupez mocheta(in spatele ecranului) inainte sa-mi vina ideea,iar acum daca-l pun in parasolar cum fac cu gaura aia din mocheta 8cm/6cm?
Comment
-
Tudor : Merci este o idee buna,caut maine sa vad ce gasesc.
StapanDegoLan : Daca vrei i-ti trimit si 27 cat au fost azi,hahaha,pe bune diferenta de temperatura de la zi la noapte este enorm de mare.
B997NDL : Nu stiu daca ai spus asta in gluma,dar chiar e o idee foarte buna,merci!
Narcisuc20 : Da,ai dreptate dar la cat de "prost" a putut sa fie capul meu azi,am aruncat acea bucata de mocheta,nu stiu ce-a fost cu mine,mai sunt si zile din astea,merci!
Comment
-
sau iei alta tapiterie si o faci neagra, impreuna cu stalpii si mocheta din spate sau o imbraci pe asta originala, dupa ce umpli golul ala cu o bucata de mocheta asemanatoare...." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
frumoasa masinuta..sa o stapanesti sanatos..in legatura cu ecranul undeva sub oglinda ma gadesc:-? cu un suport ceva..
sau nu prea ca se vad cablurile..:-? o sa ma uit maine la a mea sa vad daca imi vine vro idee si o sa te anunt..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment