856-d-6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la cati mai multi km fara probleme,mai putin si ma ajungi.

Comment

• Multumesc la fel Cosmin!

Comment

• Salutare baieti,azi am facut o prostie,am taiat din arcuri,asta asa sa vad cum da,stiind ca am cumparat deja arcurile H&R care vor veni din Romania o data cu scumpa mea mama.
        Ideea de a le taia a fost geniala,am descoperit ca la 99099km amortizorul dreapta fata "plange",asta dupa ce cu doua zile inainte luasem o groapa de zici ca nu-i adevarat,se mai intampla si deastea.Luni o sa-l schimb,dar nu stiu ce sa fac,le schimb pe amandoua sau nu?Mesterul din imagine mi-a zis ca nu este obligatoriu dar ar fi mai bine sa le schimb pe amandoua,ca e posibil sa nu fie de la acel incident cu groapa,ce parere aveti?
        Da si sa nu uit,azi a facut si baita,asa sa arate frumos mai joasa!
        NB : prima piesa care ma lasa dupa aproape 4 ani!
        Attached Files

Comment

• schimba-le pe amandoua ca e clar ca sunt duse. cat crezi ca mai tinea celalalt ?

Comment

• clar schimbale pe amandoua,ultima poza e cu arcurile taiate?

Comment

• pune-ti si niste amortizoare spor
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

• Sfatul meu schimbale pe toate 4 si esti linistit inca 90000 Km! Cum e cu o spira taiata la arcuri? Afecteaza cu ceva siguranta ?

Comment

• B997NDL : Luni le schimb pe amandoua!

cosmin83 : Da,e cu arcurile taiate dar imediat dupa ce le-am taiat,intre timp s-a mai lasat un pic,revin cu poze!

StapanDegoLan : Da ,asta e ideal dar sa vedem,poate vin si ele impreuna cu arcurile,ce marca ma sfatuiti sa iau?

Narcisuc20 : Ai dreptate,dar toate in functie de buget; se simte zic eu o mica diferenta,da inca nu am avut timp sa o testez la drum,nu cred ca afecteaza deloc siguranta din moment ce arcurile au intrat perfect la locul lor,e mult mai frumoasa acum!

Comment

• dar acuma ca le-ai taiat nu are riscul sa iti sara din suport la gropi sau denivelari,sunt curios dupa ce o testezi cum se comporta masina.

Comment

• nu inteleg de ce ai taiat arcurile stock ?! daca vrei sa iti iei h&R
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• cosmin83 : Sa stii ca dupa taiere arcurile sunt suficient de comprimate sa nu sara din locul lor,am testat asta ieri intr-o zona cu denivelari pana mi s-a facut mila de masina si te rog sa ma crezi ca arcurile au ramas frumos la locul lor,acum eu nu stiu in ce baza spun unii ca sar din locul lor,poate au taiat mai mult de o spira,atunci da,e posibil sau poate daca treci cu 120 la ora prin gropi,dar asa poti sa ai si arcurile stock si tot sar din locul lor. Masina se comporta perfect,mai ales ca acum nu mai sta ridicata de spate, e aproape la acelasi nivel,bafta!

Dany_DNY: Le-am taiat doar asa sa-mi fac o idee in asteptarea arcurilor H&R si dupa aia au facut deja 100 000 ,la pretul la care le cumpar noi chiar daca voi avea probleme se rezolva imediat. In orice caz eu cred ca daca stii cum si cat sa tai nu risti nimic, bafta!
                        Last edited by adil; 19 March 2012, 10:43. Reason: mod

Comment

• ma plictiseam si am facut un vt , doua
                          Attached Files
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Merci mult Tudor,e foarte misto ce-ai facut azi,daca as fi gasit modelul asta de jante pe 17,nici nu ma gandeam de 2 ori,daca te mai plictisesti poti sa mai schimbi una alta,sunt bine venite ideile tale. Sunt in cautare de niste jante pe 17,dar model asemanator, bafta!

Comment

• dar dupa ce ti-ai taiat arcurile ti-ai pozitionat din nou bucsele,sau le-ai lasat asa,se simte ceva diferenta,parca leas taia si eu.

Comment

• Si eu as vrea sa tai din arcuri. La cat ai taiat (o spira) nu sare din locas daca ridici masina pe cric?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google